sarı detay günleri başlar artık. 3 farklı kıl yapısı detayda artık vazgeçilmez bir durumda. kendim şahsen farklı bir fırça grubunda bu 3 çeşit kıllı ve farklı ebatlı ürünleri kullanıyorum. firmanın tr'ye girmesi bizim için çok sevindirici olur. diger ürün gruplarınada erişim imkanı kolaylaşır.
Müjdeler olsun. bugün workstuff instagram sayfası Türkiye de bir firma ile anlaşıldığını duyurdu. yakın zamanda satışa başlayacaklar. beyaz kıllı soft fırçayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Firmayla görüştüm önümüzdeki hafta ürünler satışa çıkacakmış. Forum adminlerinden rica ediyorum. İlgili firma ile görüşerek firmadan indirim alabilirmiyiz.
Firmayla görüştüm önümüzdeki hafta ürünler satışa çıkacakmış. Forum adminlerinden rica ediyorum. İlgili firma ile görüşerek firmadan indirim alabilirmiyiz.
parlatan adamların sahibi yakın bir abim olur haftada bir uğrarım hep, indirim konusunda görüşmeleri ben sağlarım adminler ile iletişime geçtikten sonra
parlatan adamların sahibi yakın bir abim olur haftada bir uğrarım hep, indirim konusunda görüşmeleri ben sağlarım adminler ile iletişime geçtikten sonra