Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
169
Beğeniler
237
Yaş
39
Bugün kendi arabama el attım :)

Önce ceviz ile pre wash yaptım. Ardından duruşmadan flowey b33 foam lance, üstüne çift kova nanolex pure şampuan coklu eldiven sistemiyle girdim.

Zymol ital etkisi zayıflamıştı , m700 ile silip flex orbital ile autobrite cherry glaze, akabinde zymol titanyum girdim. Jantlara chemical guys wheel guard attım. Farlara soft99 nano hard clear attım. İç aksam da deri kısımları zymol ve colourlock ürünleriyle temizledim. Zymol conditioner ile besledim. :) haftaya deri Kalkan’ı atarım. Konsola sonax matt efekt, piyano siyahlara zymol detail wax ile girdim. Sonax airclim patlatıp kapattım.

Cok resim çekmedim uğraşamadım
açıkcası.

Önce
Ekli dosyayı görüntüle 12103
Sonrası

Ekli dosyayı görüntüle 12104
Ekli dosyayı görüntüle 12105
Ekli dosyayı görüntüle 12106 Ekli dosyayı görüntüle 12107
elinesağlık hemşerim ustalığnı göstermişsin yine. en kısa zamanda görüşmek üzere diyelim de öncesinde su taş izlerinden kurtulmam gerekecek anlasılan arayışlardayım.
 

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
Katılım
25 Oca 2018
Mesajlar
167
Beğeniler
178
Yaş
37
İl
ordu
Yaklaşık 2 ay sonra genel temizlik yaptım.Bu arada hafiften yayla çamuru da yedik.
Önce içini süpürüp ardından yıkamaya geçtim.



Nemli şortla kısa süreli temas sonucu ön koltuk leke yapmıştı onuda Auto Glym hi foam ile fırçlayıp kuru bez ardından nemli bez sonra tekrar kuru bez ile sildim. Gün sonunda kuruduğunda leke geri gelmedi genelde de pek gelmiyor çok kirli olmadığı için.


Çok kirli olduğundan pompa ile önce 1/4 çeviz durulamadan üzerine Allah ne verdiyse Valet Apc-ANSF-Koch MZR azıcı da su ile köpük şov yaptık.Kormaya gerek yok çünkü koruma yok:)

Ceviz çalışırken.

Beyaz ile kirleri sökelim adlı çalışma:deli:


Durulamadan sonra cam fitil aralarını Apc fırçalayıp sildim ama foto çekmemişim.
Ardından tek kova Adams Shampoo ile yıkayıp tek kat Klin korea ile kuruladım. Üzerine ayıp olmasın diye ( polisaj-wax-seramik folyo vs yok :() zamanında sayın @Murat ın kampanyalı zamanlarından toplu alımla hediye verdiği dr. Beasley's The final finish uyguladım. Lastiklere Endurance jel, dış plastik aksamlara Koch pss uyguladım. İç kısımlarda yer yer leke olan plastikleri silip torpidoya Sonax matt effect uyguladım.
Bitişler diyelim.



 

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
5,785
Beğeniler
8,441
Yaş
35
İl
Bilecik
Polisaj yapıldı sonrasında Poorboys White Diamond uygulanıp son olarak Dr. Beasley Carnauba Wax uygulandı....
















Adminim ellerine sağlık. Güzel çalışma olmuş. White diamond'ın arkasında bıraktığı yüzeye hayran kalmıştım zamanında.
 
Beğeniler: Pro

melo15

Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
19
Beğeniler
22
Yaş
33
Dün bende yerdeki metal bir çıkıntıyı rampa aşağı görememden ötürü aracımın sağ ön tampon kısmından sis farı çerçevesini parçalayıp birazda tamponu deforme ettim. İnince cam suyunun aktığını gördüm korktum depoya mı bir zarar verdik diye ancak sadece alttaki cam suyu pompası yerinden çıkmış. 10 yıldır araba kullanırım ilk kazam sayılır. Sağlık olsun diyip geçeceğiz tamponu boyatma düşüncem vardı şimdi gerçekleşmek zorunda kalacak. Almayı düşündüğüm detay ürünlerinide bir süre ertelemem gerekecek sanırım.:)