Herkese Selam Arkadaşlar / Tanışma

kaandemirbas

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
14 Mar 2019
Mesajlar
8
Beğeniler
40
Yaş
29
#1
Öncelikle herkese saat itibari ile hayırlı akşamlar arkadaşlar. Foruma detay sevdalısı kuzenim Emrecan Oran tarafından davet aldım ve dahil oldum. 24 yaşında İstanbul'da ikamet ediyorum. Freelance olarak endüstriyel tasarımcılık yapıyorum ve stand firmasında tam zamanlı iç mimarlık görevimi yürütmekteyim. Şuanki aracım olan 2016 Megane'ı almadan önce arabayı bir kere bile temizlemiş adam değildim. Bundan önceki aracım Volkwagen Caddy'di. Fakat gel gelelim Megane'ı aldıktan sonra bende bir detay hastalığıdır aldı başını gidiyor. İnternetten alacağım her ürünü aman lazım olur diyerek fazla fazla alıyorum. Araç şampuanı nedir ne değildir bilmezken şimdi ön temizleyicileri kıyaslar oldum. Yani arkadaşlar bu kansere yakalandım ve sizin kervanınıza katıldım. Her türlü fikriniz tavsiyeniz benim için büyük önem arz etmektedir. Lütfen paylaşmaktan çekinmeyin. İç mimari ve tasarım proje fikirlerinizi de paylaşmak isterseniz seve seve yardımcı olurum. Herkese Bol Parlatmalı Çiziksiz Günler :)
 

Ekli dosyalar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
7,878
Beğeniler
20,308
Yaş
44
İl
antalya
#6
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim, ardığınızı ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz bizimle. Bol bol fikir ve tavsiye alabilirsiniz.
Yakında nerden bulaştım ben bu işe diye dövünmeyinde:utandim:
 

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
Katılım
26 Eki 2017
Mesajlar
564
Beğeniler
622
İl
Adana
#10
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar. Nokta atış adrese gelmişsin.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
Katılım
21 Kas 2017
Mesajlar
346
Beğeniler
1,110
İl
izmir
#12
öncelikle forumumuza hoşgeldiniz zamanla postlara bakarken yeni mesaj geldi mi diye bakıcaksınız çok aktif olucaksınız stokları serelim konusuna dikkatli bakın kendizinizi alamayacaksınız cidden çok keyifli oluyor