Stokları Serelim

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
Katılım
1 Kas 2017
Mesajlar
394
Beğeniler
1,123
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #3,801
Evet amaç doğruda, aracın ihtiyaç duyduğu polisaj durumu var o zaman hepimiz fırçayla falan yıkayalım mantık böyle çalışıyorsa. Her polisajda canı çıkmış araç verniği olsun buna nazaran en ağır aşındırıcılar olsun sizin düşüncenize göre alınan bütün ürünler çöp, düzgün bakım olursa yıpranma minimumda olup araca müdahale eden pasta-ped kombinasyonuda ona göre masumlaşıyor. Yani öyle keyfe keder düşünceyle teori-pratik çürütülemiyor maalesef.
Hocam herkesin yoğurt yiyişi farklıdır ben yaptıgım uygulamalardan gayet memnunum
 

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
Katılım
21 Oca 2018
Mesajlar
331
Beğeniler
578
Yaş
40
İl
Dardanel
bez konusu fazla uzadı bence arkadaşlar,daha da uzamasın.Ramazan günü polemik olmasa daha iyi değilmi,heleki böyle bi konu yüzünden.Bende superclean mamut kullanıyorm mesela,genel olarak sevilmez,ama benim işimi görüyor.
Pahalı bezler herkonuda rahatlık ve artıları fazla,bütçe yetiyorsa alınması çok iyi olur ki bende bekliyorm.ama olmasada oluyor,dikkat edince soft99 superclean vs bezlerlede uzun süre çiziksiz haresiz kalıyor araç.hatta @toyota_cressida arkadaşın yorumu üzerine bu bezden de edinsem iyi olur kimyasaladamlardan
 

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Katılım
5 Şub 2019
Mesajlar
587
Beğeniler
910
Yaş
34
150 tl denilen havlu ile arabayı kurulamam maksimum 2-3 dk alıyor. Başka havlu almadım almam da tek havluyla 2-3 arabayı rahat kurularım.
 

buraldinyo

Acemi Detaycı
Üye
Katılım
26 May 2019
Mesajlar
125
Beğeniler
234
O konuya daha eğilemedim adam gibi, bi de her yıkama sonra cila vs. Atınca çizik görmez oluyorum:sarki: