2017 Corolla yapılanlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@kaan67 elinize sağlık gayet güzel görünüyor finaller :) plastik aksamlara ben de Çinli seramik yapmayı düşünüyorum. Uygulayacağım yerler girintili çıkıntılı. Nasıl uyguladınız, kürleşmesi için ne kadar beklediniz :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dün akşam üstü camlara ve dış plastik akşama Çinli seramik yaptım.Dış plastikler de oluşan siyahlık gayet güzel dayanımı nasıl olur bilmiyorum ama göreceğiz artık.
Ayrıca ön kaput koruyucu film var folyonun üstüne yarısına yine Çinli seramik diğer yarısına da colli915 uyguladım bir fark olacak mı merak ettim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş çinli seramiği bende plastik aksamda kullanıyorum sonuç gayet güzel oluyor. ceramik üzerine sık sil şeklinde 3 yıkamada bir turtle wax ceramic sprey kullanabilirsiniz.

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
@kaan67 elinize sağlık gayet güzel görünüyor finaller :) plastik aksamlara ben de Çinli seramik yapmayı düşünüyorum. Uygulayacağım yerler girintili çıkıntılı. Nasıl uyguladınız, kürleşmesi için ne kadar beklediniz :)
Ben eldiven giyip gözlük bezi ile uyguladım.Girintili kisimlarda ped girmiyor doğal olarak sadece bezi parmaklarımla surdum.Havanin durumuna göre birazda bekleme süresi aynalara sieceklerin olduğu kısma ve gider kısma geçip ilk uyguladığım alandan silerek geçtim yaklaşık 3-5 dakika beklemistir

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Sanırım tek konu üzerinden gitmek daha mantıklı sanırim.Bugün biraz daha ilgilendim aracımla.Aslinda almak istediğim ürünler var ve onlar gelince uygulama yapmak istiyordum ama malum sokağa çıkma yasağı olan bir şehir ve boşluk olunca eldeki ürünlerle birşeyler yapayım dedim.Biraz kara düzen şeklinde oldu ama idare edeceğiz şimdilik
Aracım 2017 Kasım ayı trafiğe çıkışlı şimdiye kadar bir defa motor temizliği yapıldı o da serviste wurth motor temizleyici ile yüzeysel olarak .
Elimde sonax motor temizleyici vardı eskilerden kalan ancak yarımdan az olunca yetmeyecekti bende biraz yardım aldım diğer ürünlerden biraz mintax genel temizleyici ekledim üzerine ve birazda sulandırdım.Sprey şişe ile motora uyguladım diş fırçası ile küçük dar alanları olabildiğince fırçaladım.Baska bir sprey şişe ile su spreyledim ve bezlerle olabildiğince kirlerden arındırdım.
Aslında koruma için Koch Chemie Motorplast yada wurth motor cilası almak istiyorum ama elimde ataş plak 2 vardı şimdilik onu kullanıverdim malzeme temin edene kadar.Genel anlamda memnun kaldım temizlikten ve sonuçtan.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sanırım tek konu üzerinden gitmek daha mantıklı sanırim.Bugün biraz daha ilgilendim aracımla.Aslinda almak istediğim ürünler var ve onlar gelince uygulama yapmak istiyordum ama malum sokağa çıkma yasağı olan bir şehir ve boşluk olunca eldeki ürünlerle birşeyler yapayım dedim.Biraz kara düzen şeklinde oldu ama idare edeceğiz şimdilik
Aracım 2017 Kasım ayı trafiğe çıkışlı şimdiye kadar bir defa motor temizliği yapıldı o da serviste wurth motor temizleyici ile yüzeysel olarak .
Elimde sonax motor temizleyici vardı eskilerden kalan ancak yarımdan az olunca yetmeyecekti bende biraz yardım aldım diğer ürünlerden biraz mintax genel temizleyici ekledim üzerine ve birazda sulandırdım.Sprey şişe ile motora uyguladım diş fırçası ile küçük dar alanları olabildiğince fırçaladım.Baska bir sprey şişe ile su spreyledim ve bezlerle olabildiğince kirlerden arındırdım.
Aslında koruma için Koch Chemie Motorplast yada wurth motor cilası almak istiyorum ama elimde ataş plak 2 vardı şimdilik onu kullanıverdim malzeme temin edene kadar.Genel anlamda memnun kaldım temizlikten ve sonuçtan.
Emeklerinize sağlık, aslında 2-3 fotoğraf paylaşsaydınız daha zevkli okuyabilirdik.:)

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Emeklerinize sağlık, aslında 2-3 fotoğraf paylaşsaydınız daha zevkli okuyabilirdik.:)
Fotoğraf yüklemeye çalışıyorum.Direk telden yükleme yapınca fotoğraflar grenli şekilde oldu o yüzden farklı şekilde yüklüyorum az sonra

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
IMG_20200518_152030 - Hızlı Resim

IMG_20200518_141430 - Hızlı Resim
IMG_20200518_141357 - Hızlı Resim
IMG_20200518_151836 - Hızlı Resim
IMG_20200518_151936 - Hızlı Resim
IMG_20200518_151927 - Hızlı Resim
Bu resim yükleme işi cidden sıkıntı oldu bana
hızlı resim yükleme sitesinden de toplu olarak yükleme yapamadım

Öneri - Hızlıresim ile forumda fotoğraf paylaşımı nasıl yapılır ?
Şöyle linkden bakabilirsiniz veya tapatalk uygulamasından da yükleniyor.

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Geçen hafta aracıma polisaj sonrasında Çinli seramik Mr Fix 9h uygulamıştım bugün aracımı yıkayınca birkaç kısa video çektim su iticilik ile ilgili onlardan yükleyeyim
Camlarda ki su iticilik bu şekilde ne kadar dayanır bilmiyorum tabiki

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Bu da yan kapıdaki durum

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İşin en garip kısmı kaput koruma filmim var aracta.Yien yarısına Çinli seramik diğer yarısına da colli 915 wax uygulamıştım araca.Yakin olan tarafda seramik uzak olan taraf da colli 915 var.Su iticilik olarak colli 915 çok çok iyi durumda su an.Folyo üstünde şu an daha iyi tutunmuş durumda seramiğe göre.Dayanım nasıl olur bilmiyorum tabiki.Benimki biraz can sıkıntısı idi

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Bu arada acil olarak almam gereken ürünler var ama karar vermek gerçekten zor.
Kurulama havlusu almam lazım fiyatlar ciddi olarak uçuk
Detay fırçası
Ph nötr bir şampuan
Yıkama pedi yada eldiveni
İç temizliğe gireceğim bayram sonrası güzel bir apc
Ben iç trimlerde uzun süredir ag vrc kullanıyorum çok memnunum bu üründen az kaldı elimde ama sanırım yine bununla devam ederim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık final fotoları parlaklık olarak harika gerçekten.
Bez pahalı ama twisted kullanınca her kuruşunu hakkediyor diyeceksiniz. Spark ın fiyatı da gayet uygun, bir set ondan alabilirsiniz en azından.

kaan67

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Eline sağlık final fotoları parlaklık olarak harika gerçekten.
Bez pahalı ama twisted kullanınca her kuruşunu hakkediyor diyeceksiniz. Spark ın fiyatı da gayet uygun, bir set ondan alabilirsiniz en azından.
Teşekkür ederim.Evet twisted e geçmek gerek.Su an gerçekten zorlanıyorum kurulama yapmak için.Hem zaman olarak hemde cizmemek adına