Karşılaştırma 3 in 1 Polish ler Yarişiyor Zvizzer One Polish-Flowey P11-K2 Luster Q3 -3D Speed Polish Karşilaştirmasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar Arkadaşlar

Bu Haftaki Test Konuklarimiz sıkça özelden ve forum üzerinden talep edilen 3 in 1 Polish Pasta Grubudur.

3 in 1 Polish Nedir;Bu tür ürünler genel de Tek Adim Pasta olarak nitelendirilir,özellikle yüzey üzerinde kapaticilik-bütünleyici fonksiyonuyla çok başarili ürünlerdir.

Özellikle Forumumuzdaki Arkadaşlar Orbital Polisaj Makinasi alip Polisaj Konusunda cok yardim istemislerdi genelde ben bu 3 in 1 Polish grupla baslangiç olarak tavsiye ettim neden; Uygulamasi kolay ve çizikleri alabildiğini görmek ve yüzey i çok canli halde görmek insani gercekten mutlu ediyor,iştahlandiriyor :)

Test Konuklarimiz

Zvizzer One Polish 750 Ml
Fiyat 1200₺

Flowey P11 One Polish 1 Litre
Fiyat 750₺

K2 Pro Luster Q3 Polish 1 Litre
Fiyat 900₺

3D Speed One Polish 1 Litre
Fiyat 1200₺

Arkadaşlar Testimizi Beyaz bir araç üzerinde denedim,Motor kaputunu 4 e bölerek işleme başliyoruz.

Shine Mate Orbital Polisaj Makinamiz ve Polytop Orta Sertlikteki 125 MM lik süngerlerimiz bize test boyunca eşlik edecektir.

Yüzey kontrol için Scangrip Gyeon Prism de bizle beraber olacaktir.

Test Aşamasi

Zvizzer One Polish Uygulamasi

Flowey P11 One Polish

K2 Pro Luster Q3 One Polish

3D Speed One Polish

Arkadaşlar uygulama kolayligi olarak hemen hemen hepsi ayni Flowey biraz daha yagli ve kokusu biraz esansli cok sevmedim.

Finaller

free imatges

Uygulama Öncesi ve Sonrasi Video

Test sona erdi arkadaslar.

Genel olarak 4 üründe başarili Zvizzer 1 Tik Daha iyi durumda ancak Fiyati cok pahalanmiş 900₺ tercih etmek gercekten zor nerdeyse diger ürünlerin 2 kat fiyati var bu fiyat farkina degmez diye düsünüyorum.
K2 Pro Luster Çalismasi güzel ve ,tozuma yok kapaticilik gayet iyi durumda fiyatida gayet güzel.
3D Speed One Polish Sektörün Lideri Durumda hemen hemen heryerde karşilasabilecegimiz bir ürün.
Flowey P11 F/P Odakli çalismasi güzel ancak esansli kokusunu ben sevmedim bu koku görecelidir size belki güzel gelebilir.

Umarim bu test sizler için faydali olmuştur.

Bir sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin.:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sefa dostum ellerine sağlık. Sayende bizler hangi ürünü tercih etmeliyiz noktasında aydınlanıyoruz :alkıssx:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline emeğine sağlık abi:)

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Selamlar Arkadaşlar

Bu Haftaki Test Konuklarimiz sıkça özelden ve forum üzerinden talep edilen 3 in 1 Polish Pasta Grubudur.

3 in 1 Polish Nedir;Bu tür ürünler genel de Tek Adim Pasta olarak nitelendirilir,özellikle yüzey üzerinde kapaticilik-bütünleyici fonksiyonuyla çok başarili ürünlerdir.

Özellikle Forumumuzdaki Arkadaşlar Orbital Polisaj Makinasi alip Polisaj Konusunda cok yardim istemislerdi genelde ben bu 3 in 1 Polish grupla baslangiç olarak tavsiye ettim neden; Uygulamasi kolay ve çizikleri alabildiğini görmek ve yüzey i çok canli halde görmek insani gercekten mutlu ediyor,iştahlandiriyor :)

Test Konuklarimiz

Fiyat 900₺

Fiyat 350₺

Fiyat 450₺

Fiyat 560₺

Arkadaşlar Testimizi Beyaz bir araç üzerinde denedim,Motor kaputunu 4 e bölerek işleme başliyoruz.

Shine Mate Orbital Polisaj Makinamiz ve Polytop Orta Sertlikteki 125 MM lik süngerlerimiz bize test boyunca eşlik edecektir.

Test Aşamasi

Flowey P11 One Polish

3D Speed One Polish

Arkadaşlar uygulama kolayligi olarak hemen hemen hepsi ayni Flowey biraz daha yagli ve kokusu biraz esansli cok sevmedim.

Finaller

free imatges

Genel olarak 4 üründe başarili Zvizzer 1 Tik Daha iyi durumda ancak Fiyati cok pahalanmiş 900₺ tercih etmek gercekten zor nerdeyse diger ürünlerin 2 kat fiyati var bu fiyat farkina degmez diye düsünüyorum.
K2 Pro Luster Çalismasi güzel ve ,tozuma yok kapaticilik gayet iyi durumda fiyatida gayet güzel.
3D Speed One Polish Sektörün Lideri Durumda hemen hemen heryerde karşilasabilecegimiz bir ürün.
Flowey P11 F/P Odakli çalismasi güzel ancak esansli kokusunu ben sevmedim bu koku görecelidir size belki güzel gelebilir.

Eline emeğine sağlık.

İlgilendiğim ve uğraştığım bir konu.

Uygulama sonra saf İPA, 5 kostikli yıkama, vb test yapma, dayanım değerlendirme fırsatın oldu mu?

veya böyle 3ü 1 arada bir üründen ne kadar dayanım beklentiniz var?

Selamlar

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline emeğine sağlık.

İlgilendiğim ve uğraştığım bir konu.

Uygulama sonra saf İPA, 5 kostikli yıkama, vb test yapma, dayanım değerlendirme fırsatın oldu mu?

veya böyle 3ü 1 arada bir üründen ne kadar dayanım beklentiniz var?

Selamlar
Doruk hocam merhaba;

Bu tür ürünleri yillardir kullaniyorum,dayanim konusunda zayiftir,5 Kostikli yikamaya gerek kalmadan bile 3D ve Zvizzer da hemen çizikler geri gelmektedir.

Flowey ve K2 Luster İcerik olarak farkli daha fazla dayanmaktadir.
K2 Luster Q3 ve Flowey P11 Silikonsuz ve Su Bazsiz kesim yapiyor,
Zvizzer ve 3D Silikonlu ve Su bazli Çok fazla kapaticilik.özelligine sahip,daha önce ben test etmiştim bu ürünleri İPA ile silindiginde Zvizzer ve 3D de geri dönüsler çabuk oldu ancak K2 Luster ve Flowey de bu durum farkli geri dönüş İPA ile yaşamadim zaten yeni test ettim yikama ya firsatim olmadi,takip edebilirsem paylasirim sizlerle :)

Kesene bereket. Emeğine Sağlık abim :kalplix:
Tesekkurler Kardesim:opucukx:

Tesekkurler hocam :)

Sefa dostum ellerine sağlık. Sayende bizler hangi ürünü tercih etmeliyiz noktasında aydınlanıyoruz :alkıssx:
Tesekkurler Can Hocam :opucukx:

Eline sağlık Sefa hocam. Emeğine sağlık

Eline emeğine sağlık abi:)
Tesekkurler kardesim :opucukx:

örs ticaret

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar Arkadaşlar

Test Konuklarimiz

Fiyat 900₺

Fiyat 350₺

Fiyat 450₺

Fiyat 560₺

Test Aşamasi

Flowey P11 One Polish

3D Speed One Polish

Finaller

free imatges

Ellerinize emeginize saglik. 3 in 1 larda cila oldugu icin parlatiyor ve cizikler gorunmuyor ancak ömrü bir yikamalik oluyor.bazilarinda yikandiginda yuzeyde daha once olmayan sungerin olusturdugu cizikler bile geri geliyor :)

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tesekkurler reiss :)

ellerine sağlık güzel bir test olmuş
Kardesim çok tesekkurler :)

Ellerinize emeginize saglik. 3 in 1 larda cila oldugu icin parlatiyor ve cizikler gorunmuyor ancak ömrü bir yikamalik oluyor.bazilarinda yikandiginda yuzeyde daha once olmayan sungerin olusturdugu cizikler bile geri geliyor :)

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler Yorumunuz için hocam;dediğiniz gibi 3 in1 lerin bu sekilde bir sorunu vardir.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Teşekkürler paylaşım için.
Bir veya birkaç yıkamada gidecek ürünler ise tek adım ürünleri gereksiz olarak görüyorum. Ben mesala tek adım kullanırım diyordum en son. Çünkü 3 adım gibi benim için yorucu ve uğraştırıcı olan ürünlerin yerine tercih edecektim. Fakat çizikler geri gelecekse işini kolaylaştırmak değil boşa uğraşmış olunacak anladığım. Paylaşımınız sayesinde tek adımıda sildim kafamdan :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkürler paylaşım için.
Bir veya birkaç yıkamada gidecek ürünler ise tek adım ürünleri gereksiz olarak görüyorum. Ben mesala tek adım kullanırım diyordum en son. Çünkü 3 adım gibi benim için yorucu ve uğraştırıcı olan ürünlerin yerine tercih edecektim. Fakat çizikler geri gelecekse işini kolaylaştırmak değil boşa uğraşmış olunacak anladığım. Paylaşımınız sayesinde tek adımıda sildim kafamdan :)
Teşekkuler caner hocam :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Sefa kardeşim, çok başarılı bir karşılaştırma olmuş :) K2 ye yükseldim ben :D

cavit63

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Elinize emeğinize sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş.

Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi