Merhaba arkadaşlar.
İstanbul esenyurttayım. 2016 model 0km aldığım leon 1.2 alor mavi aracım var.
Öncesinde de araç temizliğine ilgiliydim ama hastalığı bu araçla birlikte kaptım.
Maalesef alırken bayiden aracıma seramik yaptırdım ama tahmin edersinizki hızlı cila kadar etkisi yok.
Şimdilik kendim yıkıyorum ufak tefek malzemelerim var. İlposandır, şampuandır bezler falan, bagajda gezdiriyorum.
Maalesef çoğu arkadaş gibi yerim yok. Ya benzinlikte ya da eşimin iş yerinin otoparkında bulunan muslukla hortum takıp kendim halletmeye çalışıyorum.
Polisaj vs gibi işlere girecek kadar ne tecrübem ne cesaretim var. Şimdilik böyle idare ediyorum.
Bu aralar herkes gibi benimde başım cam filmiyle belada bakalım ne olacak.
Herkese keyifli forumlar. Hoş bulduk.
Aracımda bu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul esenyurttayım. 2016 model 0km aldığım leon 1.2 alor mavi aracım var.
Öncesinde de araç temizliğine ilgiliydim ama hastalığı bu araçla birlikte kaptım.
Maalesef alırken bayiden aracıma seramik yaptırdım ama tahmin edersinizki hızlı cila kadar etkisi yok.
Şimdilik kendim yıkıyorum ufak tefek malzemelerim var. İlposandır, şampuandır bezler falan, bagajda gezdiriyorum.
Maalesef çoğu arkadaş gibi yerim yok. Ya benzinlikte ya da eşimin iş yerinin otoparkında bulunan muslukla hortum takıp kendim halletmeye çalışıyorum.
Polisaj vs gibi işlere girecek kadar ne tecrübem ne cesaretim var. Şimdilik böyle idare ediyorum.
Bu aralar herkes gibi benimde başım cam filmiyle belada bakalım ne olacak.
Herkese keyifli forumlar. Hoş bulduk.
Aracımda bu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi