3D Hd Poxy Hybrid Montan Nano Wax

RecepGürışık

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
HD Poxy Hybrid Montan Wax ve Sealant Nano Teknoloji 945 ml - Made in USA

HD POXY, araç yüzeyine kuvvetli bir şekilde tutunmak ve uzun süreli parlaklık ve koruma sağlamak üzere geliştirilmiş, nano teknolojik hibrid wax ve sealanttır.
Montan wax yapısından dolayı, yüzeye derin, ıslak parlak görüntüsü verir. Montan wax çizilmelere karşı koruma, derin bir parlaklık ve üstün bir su iticilik katar.
Siyah ve koyu renkler de dahil olmak üzere tüm renklerde aynı derecede parlaklık ve kusursuzluk elde edilmesini sağlar.
Diğer bilinen tüm waxların aksine, HD POXY wax, parlaklık ve ıslak görüntü verirken aynı zamanda doğa etkileri, asit yağmurları ve sert yıkama suyu etkileri ile kuş artıklarına karşı da üstün koruma sağlar.
Yüksek teknoloji ile rafine edilen Montan wax sayesinde, piyasada bulunabilecek en yüksek ısı dayanımlı waxdır.

Carnauba waxlar 86 C derecede erirken, Montan Waxın erime derecesi 95 C dir.

KULLANIM

El pedi veya makine ile yüzeye uygulayın
Kaliteli temiz bir mikrofiber bez ile silin.

FK1000P (sol taraf) - HD POXY (sağ taraf) uygulama videosu
Bu ürüne ekleme yapayım, bir arkadaşa denemesi için aldırmıştım çok memnun kaldı deneyebilirsiniz

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dolapta bekliyor ama daha kullanmak kısmet olmadı, bi fırsat yaratıp denemek istiyorum açıkçası.

farukakgun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba bu cilayı almak istiyorum ama fazla yorum okuyamadım, kullanan yorum yapabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Detay işlerinde ki ilk tecrübemi 3d hd poxy ile yaşamıştım. Eski aracım Peugeot 2008 üzerine el ile uygulamıştım. Öncesinde kil ve demirtozu temizliği yaptıktan sonra mikrofiber bir aplikatör ile uygulama yapmıştım. Uygulamanın fotolarını bulmaya çalışacağım fakat bulamazsam da ürünü şöyle anlatmak isterim; araç üzerinden parmaklarınızı gezdirdiğinizde kadifemsi bir his alıyordunuz. Çok parlak bir görüntüden ziyade temiz bir yüzey bıraktı benim uygulamamda. Ömrü 2-3 ay kadar sürdü fakat ozamanlar yıkamayı başka ellere emanet ediyordum. Belki şimdi uygulasam daha güzel bir sonuç elde ederim.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba bu cilayı almak istiyorum ama fazla yorum okuyamadım, kullanan yorum yapabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Bıraktığı kadifemsi etki çok güzel. Parlaklık şahane. Boncuklanma ve dayanımı ise iyi değil. Her yıkama sonrası uygularım derseniz tercih edilebilir...