Ortak Alım 3D Magic Dressing Lastik Bakim ve Parlatıcı 3.79 Litre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Merhabalar 3D Magic Dressing almak istiyorum, bölünmüş veya küçük şişe halinde göremedim eğer ortak almak isteyen olursa birlikte alabiliriz. (2 kişi olmamız benim için yeterli eğer isteyen olursa 4 kişiye kadar bölüşebiliriz.)
Hem lastikte hem plastikte kullanılabiliyor suya dayanıklı toz çekmiyor ve uzun süre kalıcı olduğu bilgilerine ulaştım, forumda araştırırsanız benzer yazılar var. Litre fiyatı 500 civarı bir rakama geliyor.
Ortak alım olursa İzmir ve Bursa için elden teslim edebilirim diğer illere kargo ile gönderebilirim.

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Bu ürünü daha önce kullandınız mı?
dayanımı, parkalığı vs nasıldır?
Merhaba ben daha önce kullanmadım, forumda lastik parlatıcı ararken (En Parlak Ve Uzun Ömürlü Lastik Parlatıcı) Konu başlığının altında çok bahsedilmiş ağır kokusu haricinde herkes çok memnun. eğer bu ürünü alacak ortak bulamazsak k2 pro sigma alacağım.

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
3D magic dressing için daha önce forumda yazılanlar ortak almak isteyenler için fikir oluşturur diye düşünüyorum. :)

Son düzenleme:

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Ben kullandım dayanımı güzeldir fakat kokusu ağır. Ben yıkama sonrası kuruyan lastiğe fırça ile uyguluyorum ve bir sonraki yıkamada su tuttuğumda toz akıp gidiyor yine parlaklığını koruyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
3D magic dressing için daha önce forumda yazılanlar ortak almak isteyenler için fikir oluşturur diye düşünüyorum. :)

Ek olarak belirteyim kardesim Spray Baslik bozan bir üründür :)

Hangi cesit olursa olsun spray başlik bozma huyu vardir Kokusu güzel degildir ama kalitelidir dayanimi ve finali güzel

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Solvent bazlı olması plastik ve lastiğin yapısına bir dezavantaj sağlıyor mu acaba solvent bazlı ürünlerde biraz ön yargıya sahibim, bilgisi olan aydınlatabilir mi acaba?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ek olarak belirteyim kardesim Spray Baslik bozan bir üründür :)

Hangi cesit olursa olsun spray başlik bozma huyu vardir Kokusu güzel degildir ama kalitelidir dayanimi ve finali güzel
Selamlar abi,
Sprey başlık bozmasıyla meşhurdur yazmaya gelmiştim, selam verdim gidiyorum :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Solvent bazlı olması plastik ve lastiğin yapısına bir dezavantaj sağlıyor mu acaba solvent bazlı ürünlerde biraz ön yargıya sahibim, bilgisi olan aydınlatabilir mi acaba?
Forumda yıllarca kullanıldı, kullananlar hep memnundu. Ben de memnun kalmıştım. Zamanla fiyatının yüksek kalması sebebiyle tercih edilirliği azaldı. Bariz bir durum olsa bahsedilirdi diye düşünüyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
1 galon bitirdim ne yazlıklara ne kışlıklara bir zarar verdiğini görmedim. İlk yaptığınızda parlak olur 2. gün güzel bir matlık bırakır en az 15 gün gider kuru havada, sonrasında tozdan kaynaklı kahverengine döner. Oldukça dayanıklı bir üründür ancak pisliği insanı biraz yıldırıyor. :smilex: Malzemeyi ilk orijinal 700ml şişede aldım orijinal kendi başlığını bile bozmuştu 6 ayda. Bozduğu canyonun vs. haddi hesabı yok tabi.
Ürünün kullanacağınız aplikatörü ayırın ve kapalı kutuda muhafaza edin, her uygulama öncesi kesinlikle eldiven takın ve lastik işi bitince direk çöpe atın. Poşet eldiven tarzı bir şey bile olsa kesinlikle takın. Bir güzel yanı da üstünden silmeye falan gerek yoktur az beklesin yeter. Bir de uygulama öncesi kesinlikle kuru yüzey ister, ıslak kalırsa kesinlikle tutunmaz.
Bir kaç ürünle karşılaştırması
Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?
22 gün sonrası
Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
İkea dan zamanında aldığım sprey şişe içerisinde yaklaşık 3 yıldır sadece magic dressing var.ilk zamanlarda kullanım sonrası sprey başlık içinden bi tatlı su geçiriyordum diye hatırlıyorm ama uzun zamandır ne temizledim ne başka bşy :) bşy olmuyor yani , okadar korozif gelmedi bana ama kötü kokuyor. Sprey başlığı bozar diye korkuyosanız kullanım sonrası bi flush edin devam :)

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
evet üst kısımda birisi daha atmıştı iki kişi olursak neredeyse 2 litre ürünü 768tl ye alabiliriz
Mesajlarıda okumuştum ama ona dikkat etmemişim. Litresi 400 civarına geliyor normalde ben ortak almak isterdim ama kargoda eklenince maliyet baya artıyor en ucuz kargo 120-130 civarı tutuyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Lastik parlatıcı arayışım meguiars all season dressing ile son buldu gurupta araştırırken @Sefa46 abimin üst kalite diyerek sürekli tavsiye ettiğini görünce bunu almakta karar verdim, isteyen olursa bölebilirim.
Kardesim guzel.gunlerde kullan Detayin Vakko ürünlerinden birini almissin harikadir kokusu cok güzel dayanimida gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...