3D odor eliminator ve chemical guys so fast odor eliminator

gokhanbulut

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
merhaba arkadaşlar. Bu iki ürün hakkında kısa bir inceleme yapıcam :)
Daha önce VP enzym ürününü kullanıyordum, hem kötü koku oluşumunu engelliyor hemde güzel bir koku bırakıyordu.

Sanırım bu iki ürünün çalışma mantığı, daha kötü koksun ki önceki koku artık önemsiz hale gelsin :)
ikisinide iki farklı aracımda denedim, böyle ağır ve kötü bir koku olamaz. Daha önce kullanıp memnun kalan var mı bilmiyorum ama aracıma binenlerin hiç biri beğenmedi. Hatta herkes” bi cam açalım” noktasına geldi.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum :) iki üründe kötü koku yarışmasında zirveye oynarlar. Hangisi daha kötü emin değilim.

Son düzenleme:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Kokunun iyiliği kötülüğünden çok genelde araç içerisinde oluşmuş ayran, süt, yumurta veya sigara kokusu gibi kokularda kullanılıyor. Ama bende VP tercih ettim, elimde hem hazır sulandırılmış hem de 1L orijinal ambalaj var daha kullanmadım bir kaç yıldır yatıyor. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kokunun iyiliği kötülüğünden çok genelde araç içerisinde oluşmuş ayran, süt, yumurta veya sigara kokusu gibi kokularda kullanılıyor. Ama bende VP tercih ettim, elimde hem hazır sulandırılmış hem de 1L orijinal ambalaj var daha kullanmadım bir kaç yıldır yatıyor. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz.
Süt ve süt ürünlerinde bir işe yaramıyor. Bakterinin kaynağını temizlemek lazım ki o da çok zor. Temizlik sonrası koku oluşumunu engellemek için ideal.