Arkadaşlar herkese merhabalar.Bir süredir yaşadığım bir sorun ile ilgili size danışmak istedim.3D nin ultra protectant ve orange degreaser ürünülerini bir süredir kullanıyorum.İkisinden de memnunum.Orange degreaser duruma göre sulandırma şeklinde kullanınca gayet güzel işler çıkarıyor benim açımdan.Fakat bir süredir şöyle bir sorunum var.Lastiklere uygulanmış olan Ultra protectant'ı yenisini uygulamadan önce lastiklerden sökmek istediğimde orange degreaser ile hiç bir sulandırma oranında sonuç alamıyorum.Hatta lastik fırçasının beyaz telleri protectant dan siyahlaşınca onları da temizlemek için denediğimde orange degreaser ın onları da temizlemekte yetersiz kaldığını görüyordum.Geçenlerde markette Asperox görünce sadece deneme amaçlı alıp kullanmak istedim.Asperox ile lastiklerdeki koruyucu da fırçaya bulaşanlar da neredeyse yüzde yüz temizlendi.Buradan lastik koruyucu için orange degreaserı denemenin çok mantıklı olmadığı sonucuna vardım.Bu ultra protectant tarzı ürünleri veya jantları temizlemek için orange degreaser yerine fiyat/performans ürünü olarak ne tip ürünler önerirsiniz?Demir tozu sökme özellikli ürünleri kullanmak mantıklı olur mu?İlginize şimdiden teşekkürler.