3D Yeni Araç Kokusu

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
3D'nin araç kokularını incelemeye devam ediyorum.

Ürün Tanıtımı:

3D Hava Temizleyici, aracınızdaki istenmeyen kokuyu temizler. Bu araç kokusunu istediğiniz kadar spreyleyebilirsiniz. Uzun süre dayanıklı bir kokuya sahip olduğu için daha uygun maliyetli bir araba spreyi sunar

3D, taze kokular, meyveli kokular veya tropikal aromaları sevseniz de, herkesin beğenisine hitap edebilen çok çeşitli kokular sunar.

Uygulama şekli:

Sprey halinde. İki şekilde uygulama yaptım, birinci uygulamada sadece arka koltuk bölgesine 5 fıs sıktım. İkincisinde de hem arka hem de bagaj bölgesine 5 er defa olmak üzere 10 fıs fıs uyguladım.

Sonuç:

Ürünün kokusu güzel sayılır, özellikle sıktıktan sonra. Sıkmadan önce ürünü şişesinden kokladığımda tam olarak beğenmemiştim. Fiyatı da oldukça makul ve en büyük tercih sebebi olabilir ancak dayanıklılık süresi 3D nin diğer kokusunda olduğu gibi oldukça kısa. Aracınıza her gün bindiğinizde birkaç fıs sıkarım, önemli olan o an ki kokusu diyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz.

Ürünün kokusu: (7/10)

Kokusu tam olarak yeni araç kokusu sayılmaz, ki test ettiğim başka ürünler de var yeni araç kokusu adı altında, onlar da böyle sayılır ( incelemesini paylaşacağım) ama güzel temiz bir kokusu var. Ne kadar çok sıksanız da rahatsız etmeyecek düzeyde. 

Koku yoğunluğu: (5/10)

Yapılan fıs fıs sayısına göre yoğunluğu değişkenlik gösteriyor. Ben makul düzeyde buldum ne kadar fıs fıs yapılsa da. 

Dayanıklılık: (3/10)

Ürünü birinci uygulamada 5 fıs şeklinde uygulamıştım, dayanıklılığı yalnızca 3 saat civarı sürdü. 
İkinci uygulamada yapılan 10 fıs pek de birşey değiştirmedi açıkcası bu sefer de yaklaşık 4-5 saat sürdü. Dayanımı oldukça hatta çok çok düşük bir ürün. 3D açıkçası vaadettiği uzun dayanım sürelerini yakalayamıyor bir türlü.

Fiyat: (10/10) 

100ml-6 TL. Fiyatı bölünmüş ürün olduğu için oldukça uygun.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler inceleme için, geçenki gibi yararlı bir inceleme. Eline sağlık.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler şöyle bol bol koku sıksak fena olmazdı ama Malesef alerjik durumdan dolayı parfüm kullanamıyorum

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bir de cg ın new car kokusunu kullanmıştım, yazmadan edemeyeceğim.Herhalde dünyanın en kötü kokusuydu.

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
onurçiko' Alıntı:
Teşekkürler inceleme için, geçenki gibi yararlı bir inceleme. Eline sağlık.
Teşekkürler ;) Devamı gelecek.

Dragstar' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler şöyle bol bol koku sıksak fena olmazdı ama Malesef alerjik durumdan dolayı parfüm kullanamıyorum

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler Süleyman abi. Ben de bol bol sıkıyorum alerjik yok diye ama bir türlü kalıcı olanını da bulabilmiş değilim.

onurçiko' Alıntı:
Bir de cg ın new car kokusunu kullanmıştım, yazmadan edemeyeceğim.Herhalde dünyanın en kötü kokusuydu.
O kokuyu denemedim ama bakalım yakın zamanda ben de test edeceğim.

_CaN_' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim ;)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Havayı koklayan adam bir şey sormak istiyorum. Parlatanadamlar son siparişimde kargo ödememek için 3d hindistan cevizi kokusu aldım bölünmüş.

Yahu denemek için eve sıktım hepimizin boğazını yaktı, biraz tıkadı. Bunu arabaya sıksam, bu canıma okur benim. Muhtemelen çöpe atacağım. Sen 3d ürünlerinde böyle bir şey yaşadın mı?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
umrdmr' Alıntı:
Havayı koklayan adam bir şey sormak istiyorum. Parlatanadamlar son siparişimde kargo ödememek için 3d hindistan cevizi kokusu aldım bölünmüş.

Yahu denemek için eve sıktım hepimizin boğazını yaktı, biraz tıkadı. Bunu arabaya sıksam, bu canıma okur benim. Muhtemelen çöpe atacağım. Sen 3d ürünlerinde böyle bir şey yaşadın mı?
Umur bende mango kokusu var ben öyşe birşey yaşamadım.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ozgur_gs_91' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:
Havayı koklayan adam bir şey sormak istiyorum. Parlatanadamlar son siparişimde kargo ödememek için 3d hindistan cevizi  kokusu aldım bölünmüş.

Sen de baya duyarlıydın bu kokulara, o zaman bu hindistan cevizinden bir sıkıntı var. Hangi mağazadan almıştın peki ürünü, bölünmüş müydü ?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
umrdmr' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Sen de baya duyarlıydın bu kokulara, o zaman bu hindistan cevizinden bir sıkıntı var. Hangi mağazadan almıştın peki ürünü, bölünmüş müydü ?
Erdem boyadan aldım, ben çoğu kokuyu kullanamıyorum, parfümleri hiç kullanamıyorum hatta.

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
umrdmr' Alıntı:

3D nin hindistan cevizi kokusunu denemedim ama, genel olarak hindistan cevizi kokusunu tam tutturamıyorlar o yüzden koku daha çok boğucu şekerli hale kayıyor, yarın incelemesini yazacağım cg honeydew kavun kokusunda da o boğucu ve özellikle boğazı tıkayan bir koku var. Ancak 3d nin diğer incelediğim kokularında böyle bir durumla karşılaşmadım. Ekstra olarak şunu söyleyebilirim hindistan cevizi kokusunu hiç bir markada tavsiye etmiyorum aslında.

aLmera41' Alıntı:
Serdar hocam burnuna sağlık yine guzel bir inceleme :) bu black xs aklinda degil mi?
Teşekkür ederim, aklımda senin parfüm ama bir türlü uygun fiyatlı denk getiremedim, uşakta birkaç yere sordurdum bakalım numune falan bulabilirsem :) Ya da vitrine konmuş falan olan.

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
serdar8424' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:

3D nin hindistan cevizi kokusunu denemedim ama, genel olarak hindistan cevizi kokusunu tam tutturamıyorlar o yüzden koku daha çok boğucu şekerli hale kayıyor, yarın incelemesini yazacağım cg honeydew kavun kokusunda da o boğucu ve özellikle boğazı tıkayan bir koku var. Ancak 3d nin diğer incelediğim kokularında böyle bir durumla karşılaşmadım. Ekstra olarak şunu söyleyebilirim hindistan cevizi kokusunu hiç bir markada tavsiye etmiyorum aslında.

aLmera41' Alıntı:
Serdar hocam burnuna sağlık yine guzel bir inceleme :) bu black xs aklinda degil mi?
Teşekkür ederim, aklımda senin parfüm ama bir türlü uygun fiyatlı denk getiremedim, uşakta birkaç yere sordurdum bakalım numune falan bulabilirsem :) Ya da vitrine konmuş falan olan.
Tmmdir serdar hocam avm lerde boynerde falan da oluyor bir koklasan yeter :)

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bu ürün yeni araçtan ziyade yeni yıkanmış halı koltuk kokusu gibi Bir ferahlık var ama tavsiye ederim ben alacaklara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi: