Abi kardeş Bmw e39 yıkama uygulaması.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Dragstar süleyman abi ellerine sağlık müthiş bir ortam var burada insan sürekli gaza gelir ve detay yapmak ister. :taraa:

ağabeyin tekrar detaya döndüğüne göre demek ki insan bir kere bulaşınca öyle yada böyle dönüp dolaşıp detaya sarıyor kendini :D

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Evet Hocam sizin için garaja indim detaylı resimler çektim makina performansından memnun kaldık K5 den daha sağlam ve dayanıklı bir makina olduğu kesin ama şunuda belirteyim abartılı bir basınç istiyorsanız bendeki resimlerde göreceğiniz 9/20 yi tavsiye ederim.

DENİZLİ
Hocam masallah cok tesekkurler fotograflar icin kac aydir yani foruma uye oldugumda dikkatimi cekmisti garajiniz cok guzel gorunuyor orada arac yikamak buyuk bir zevktir heralde:)Makine ile ilgili bilgilendirme icin de ayri tesekkurler.

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Maşallah abi, tekrar ve tekrardan e39 çok güzel parlamış. :) Sokak görünümünden evi tespit ettim, yarın Yanına geliyorum. :smilex::smilex:
Abinize de hayılrı olsun geriye dönmüş, ona da hemen üyelik alalım. :D :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam elinize sağlık jantların moraran resmini görünce aşırı hoşuma gidiyor yav :) elinize sağlık güzel uygulama olmus

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hem garaja hem araca maşallah Allah nazardan saklasın.
Teşekkürler

Maşallah abi, tekrar ve tekrardan e39 çok güzel parlamış. :) Sokak görünümünden evi tespit ettim, yarın Buldan'a geliyorum. :smilex::smilex:
Abinize de hayılrı olsun geriye dönmüş, ona da hemen üyelik alalım. :D :)
Teşekkürler Sercan adres belli her zaman zaten şu pandemi bitsin garajda bir organizasyon yapalım.

Hocam elinize sağlık jantların moraran resmini görünce aşırı hoşuma gidiyor yav :) elinize sağlık güzel uygulama olmus
Teşekkürler

Maşallah abi şahane olmuş. Bir polisaj ile bizleri şenlendir
Teşekkürler hurşit temizlik polisajının vakti geliyor.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Dragstar maşallah abi pırıl pırıl duruyor şahane kondisyonda :) şu toz püskülünü geç keşfettim ama vazgeçemediğim bir parça oldu. özellikle hafif tozlu iken şahane iş yapıyor. ekipmanlar ve ortam da maşallah şahane :)
Teşekkürler mustafa toz püskülü büyük kolaylık.

@Dragstar süleyman abi ellerine sağlık müthiş bir ortam var burada insan sürekli gaza gelir ve detay yapmak ister. :taraa:

ağabeyin tekrar detaya döndüğüne göre demek ki insan bir kere bulaşınca öyle yada böyle dönüp dolaşıp detaya sarıyor kendini :D
Teşekkürler kesinlikle müzik eşliğinde büyük bir keyifle uygulama yapıyorum. Bu hastalıktan kaçış yok eninde sonunda tekrar kapılırsın.

Bigboy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Emeğine sağlık hemşerim E39 un kondisyonuna hayran kaldım çok temiz bir araçmış.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Dragstar ellerinize sağlık abii , şöyle bi garajımız olmadı ki . :nazar:

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Süleyman abi garajına da araçlarına da büyük büyük maşallah. Garaj detaylarına dibim düştü resmen. Hayalimde olan garajın da ötesine geçmiş. Allah ağız tadı ve sağlıkla bu garajın keyfini çıkarmayı nasip etsin.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @Dragstar, ellerinize saglık. abi kardeş çok güzel bir yıkama günü geçirmişsiniz. maşallah. keyfiniz bol detayınız daim olsun. allah agıztadıyla kullanmak nasip etsin.

iyi detaylar.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Evet Hocam sizin için garaja indim detaylı resimler çektim makina performansından memnun kaldık K5 den daha sağlam ve dayanıklı bir makina olduğu kesin ama şunuda belirteyim abartılı bir basınç istiyorsanız bendeki resimlerde göreceğiniz 9/20 yi tavsiye ederim.

DENİZLİ
Maşallah hocam, muazzam bir mekan burası, karakterinizi ruhunuzu hobiye yansıtmışsınız bence. Ziyaretçi kabul ediyor musunuz?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık hemşerim E39 un kondisyonuna hayran kaldım çok temiz bir araçmış.
Teşekkürler hemşerim

@Dragstar ellerinize sağlık abii , şöyle bi garajımız olmadı ki . :nazar:
Teşekkürler Adminim daha iyileri senin olsun

Süleyman abi garajına da araçlarına da büyük büyük maşallah. Garaj detaylarına dibim düştü resmen. Hayalimde olan garajın da ötesine geçmiş. Allah ağız tadı ve sağlıkla bu garajın keyfini çıkarmayı nasip etsin.
Amin çok teşekkür ederim.

Sensei abin direk şampiyonlar liginden başlamış detaya :)
Efsane yine efsane parlıyor. Maaşalah.
Teşekkürler Master

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
üstad @Dragstar, ellerinize saglık. abi kardeş çok güzel bir yıkama günü geçirmişsiniz. maşallah. keyfiniz bol detayınız daim olsun. allah agıztadıyla kullanmak nasip etsin.

iyi detaylar.
Teşekkürler Üstad

Maşallah hocam, muazzam bir mekan burası, karakterinizi ruhunuzu hobiye yansıtmışsınız bence. Ziyaretçi kabul ediyor musunuz?
Çok teşekkür ederim şu corona bitsin garajda detay toplantısı yapalım.

DENİZLİ