Evet Hocam sizin için garaja indim detaylı resimler çektim makina performansından memnun kaldık K5 den daha sağlam ve dayanıklı bir makina olduğu kesin ama şunuda belirteyim abartılı bir basınç istiyorsanız bendeki resimlerde göreceğiniz 9/20 yi tavsiye ederim.
Hocam masallah cok tesekkurler fotograflar icin kac aydir yani foruma uye oldugumda dikkatimi cekmisti garajiniz cok guzel gorunuyor orada arac yikamak buyuk bir zevktir heraldeMakine ile ilgili bilgilendirme icin de ayri tesekkurler.
Maşallah abi, tekrar ve tekrardan e39 çok güzel parlamış. Sokak görünümünden evi tespit ettim, yarın Yanına geliyorum.
Abinize de hayılrı olsun geriye dönmüş, ona da hemen üyelik alalım.
Maşallah abi, tekrar ve tekrardan e39 çok güzel parlamış. Sokak görünümünden evi tespit ettim, yarın Buldan'a geliyorum.
Abinize de hayılrı olsun geriye dönmüş, ona da hemen üyelik alalım.
@Dragstar maşallah abi pırıl pırıl duruyor şahane kondisyonda şu toz püskülünü geç keşfettim ama vazgeçemediğim bir parça oldu. özellikle hafif tozlu iken şahane iş yapıyor. ekipmanlar ve ortam da maşallah şahane
Süleyman abi garajına da araçlarına da büyük büyük maşallah. Garaj detaylarına dibim düştü resmen. Hayalimde olan garajın da ötesine geçmiş. Allah ağız tadı ve sağlıkla bu garajın keyfini çıkarmayı nasip etsin.
üstad @Dragstar, ellerinize saglık. abi kardeş çok güzel bir yıkama günü geçirmişsiniz. maşallah. keyfiniz bol detayınız daim olsun. allah agıztadıyla kullanmak nasip etsin.
Evet Hocam sizin için garaja indim detaylı resimler çektim makina performansından memnun kaldık K5 den daha sağlam ve dayanıklı bir makina olduğu kesin ama şunuda belirteyim abartılı bir basınç istiyorsanız bendeki resimlerde göreceğiniz 9/20 yi tavsiye ederim.
Süleyman abi garajına da araçlarına da büyük büyük maşallah. Garaj detaylarına dibim düştü resmen. Hayalimde olan garajın da ötesine geçmiş. Allah ağız tadı ve sağlıkla bu garajın keyfini çıkarmayı nasip etsin.
üstad @Dragstar, ellerinize saglık. abi kardeş çok güzel bir yıkama günü geçirmişsiniz. maşallah. keyfiniz bol detayınız daim olsun. allah agıztadıyla kullanmak nasip etsin.