ADBL Black Water Lastik Koruyucu Su İtici Sprey

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dostlara Selamlar

Yogun Mesai ve görevlerden dolayi Testlere ara vermiştik,tabi firsat buldukça detaydan kopmuyoruz ancak bu aralar cok yogun çalismaktayim.

ADBL ürünler i Gecen sene Türkiye pazarina girmişti Hepsiburada üzerinden satisi zaten yapiliyordu saticinin bir takim sorunlari nedeniyle satisi durdurmuştu,simdilerde ise Trendyol üzerinden Atlasyada firmasi satiş yapmaktadir.

Test Konuğumuz ADBL Black Water Lastik Koruyucu olarak adlandirdiğı üründür.

Lastiğimiz iyi birsekilde yıkandi ve test için uygun hale getirildi.

%50 Şeklinde çalisma yaptim daha iyi anlaşilir olsun diye.

Uygulama Aşamasi

Finaller

SU İTİCİLİK TESTİ

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Yorum olarak Sonuçlar fena degil Mat bir görünüm var su iticilik fena degil arkadaslar dayanimini malesef takip edebilme şansim yok.

Ben biraz daha parlak seviyorum ama mat sever arkadaşlar icin gayet ideal bir ürün fiyat olarak ta 700₺ dir.
ADBL Black Water Lastik Bakım Koruyucu Su Itici 1 Litre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkten bakabilirsiniz.

Benim Favorim her zaman Endurance Jel ve Sigma Jel dir.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sefa hocam elinize sağlık, az önce youtubedeki videoyu görünce dedim herhalde forumda da konusu açılmıştır :) Bu markanın synthetic wax ürününü çok övüyorlar, sonax bsd ye rakip deniliyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam elinize sağlık, az önce youtubedeki videoyu görünce dedim herhalde forumda da konusu açılmıştır :) Bu markanın synthetic wax ürününü çok övüyorlar, sonax bsd ye rakip deniliyor.
O çok güzel.hocam vakit bulursam bir test yaparim ona da

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dostlara Selamlar

Yogun Mesai ve görevlerden dolayi Testlere ara vermiştik,tabi firsat buldukça detaydan kopmuyoruz ancak bu aralar cok yogun çalismaktayim.

ADBL ürünler i Gecen sene Türkiye pazarina girmişti Hepsiburada üzerinden satisi zaten yapiliyordu saticinin bir takim sorunlari nedeniyle satisi durdurmuştu,simdilerde ise Trendyol üzerinden Atlasyada firmasi satiş yapmaktadir.

Test Konuğumuz ADBL Black Water Lastik Koruyucu olarak adlandirdiğı üründür.

Lastiğimiz iyi birsekilde yıkandi ve test için uygun hale getirildi.

%50 Şeklinde çalisma yaptim daha iyi anlaşilir olsun diye.

Uygulama Aşamasi

Finaller

SU İTİCİLİK TESTİ

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Yorum olarak Sonuçlar fena degil Mat bir görünüm var su iticilik fena degil arkadaslar dayanimini malesef takip edebilme şansim yok.

Ben biraz daha parlak seviyorum ama mat sever arkadaşlar icin gayet ideal bir ürün fiyat olarak ta 212₺ dir.
ADBL Black Water Lastik Bakım Koruyucu Su Itici 1 Litre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkten bakabilirsiniz.

Benim Favorim her zaman Endurance Jel ve Sigma Jel dir.

Elinize sağlık bu güzel inceleme için ADBL yi iyi fiyatlara yakaladık gerçekten güzel ürünleri mevcut.