İnceleme ADBL İnterior Cleaner & ADBL İnterior WOW Uygulama incelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar arkadaşlar.

Bu haftaki test konuklarimiz ADBL İnterior Cleaner & ADBL İnterior WOW ikilisi.

ADBL İnterior Cleaner Canyon Baslikla satiliyor,kokusu Yaban Cileklidir.Kesinlikle hoş bir kokusu var ve insani rahatsiz etmiyor.

ADBL İnterior WOW Canyon Başlikla satiliyor,kokusu Muzludur,Kesinlikle agir bir kokusu yok hafiftir.

Genel Anlamda markanin her ürünü şahane kokuludur.Demirtozlari haric :terlisırıtan:

Uygulama yapacagim yeri 50/50 yani yari yariya bölerek yaptim ki daha net anlasilsin diye.

İnterior Cleaneri Cartainer Scrup Pad ile uyguladim gayet iyi aslinda temizmis gibi gözüken yerden cıkan kir i az cok görmüşsünüzdür.Ürün Firca ile.uygulandiginda köpürmede yapiyor @Ozdemirli :)

İnterior WOW u uygularken ADBL nin Tickler Mikrofiber Ped ini kullandim gayet güzel.

FİNALLER

Final resimlerinde yola cikarsak zaten ürünün Mat bir görüntü verdigini anlayabiliriz.Saten dogal bitiş ve yagsiz güzel bir final.

İnterior un temizligi gercekten cok basarili favori temizleyicilere ekleyebiliriz.

İnterior WOW saten bitiş yagsiz görüntü veriyor buda ek bir güzellik.

Toz çekme olmadi arkadaşlar 1 haftadir ama bulundugunuz ortam tozlu ise cam açık geziyorsaniz toz cekme ihtimali her üründe yüksektir.

Ürünlere www.adbl.com.tr den ulasabilirsiniz veya Trendyol-Hepsiburada danda alabilirsiniz.

Bir sonraki testimizde görüşmek üzere saglicakla kalin.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Final görüntüsü güzel olmuş. İnterior cleanerlar bir apc kadar olmasa da çok kirli olmayan durumlarda apc gibi kullanılır sanırım

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine saglik reis , guzel bir temizlik ve sonrasinda mat bir goruntu olmus, listemize aldik :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi eline sağlık. Quick detailer unlimited ile wow kıyası yapsak farklar neler olur?
İkisi ayni kategoride olmadigi icin kiyaslama olmaz:)

İnterior QD Limited Hizli temizleyici koruyucu

İnterior WOW Dressing Direk koruyucu

QD Zamanla yarisan ve kisitli zaman i olanlar icin ideal.

Ama İnterior+WOW gercekten sahane oldu

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İkisi ayni kategoride olmadigi icin kiyaslama olmaz:)

İnterior QD Limited Hizli temizleyici koruyucu

İnterior WOW Dressing Direk koruyucu

QD Zamanla yarisan ve kisitli zaman i olanlar icin ideal.

Ama İnterior+WOW gercekten sahane oldu
Unlimited gerçekten epey pratik oluyordu. Özellikle kapı eşiklwrinde kullanıyordum ve temiz bir final bırakıyordu

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
İnterior cleaner bende niye köpürmüyor :)
Şaka bi yana muhtemelen temizlenen yüzeyde koruyucu vs uygulandıysa ondan köpürmüyor olabilir