Dostlar Merhaba
Test Konuğumuz ADBL Sentetik Spray Wax yani bir nevi Hizli Cila olarak veya Sprey Cila olarak da degerlendirebililirsiniz.
Fiyatlari 350/400₺ arasindadir.
Test Ekipmanlari
Meguiars M122 Surface Prep Uygulama öncesi Yüzey Temizleyici
*Gri Bez 450 GSM Superclean
Adbl Sentetik Spray Wax Kokusu Bubble Gum hoş bir kokusu var mavi renkli.
*Pembe 400 GSM ADBL Pinky Silme Bezi
Uygulama sonrasi Parlatma bezi 500 GSM Mor Buffing Bez Koreli
Aracim yikandi ve yüzey hazirligi tamdir.
Meguiars Prep le yüzey komple temizlenmiştir, Neden? Koruyucu ürünün yüzeye daha iyi tutunmasini sağlayabilmek için.
Uygulama Parlaklik Finali
Uygulama Videosu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim 3 Farkli Su Testi yaptim
Test sona erdi degerli dostlar.
Ürün ün silmesi çok rahat kaliteli bir bez kullanirsaniz rahat edersiniz,Su iticilik Si02 icerikli yani seramik içerikli ürünleri sollamiş durumda Parlaklik çok iyi seviyede profesyonel bircok ürüne şapka cıkarttiracak seviyede Stoklara girerse mutlaka alin aldirin.
Kendi aracima uyguladim 4 ncü kez yikama yaptim ve hala su iticilik çok iyi seviyedeydi Aslinda ADBL markasinin Reklam yüzü bu ürün. Tahminim 6/7 Yikama rahat dayanacak bir ürün
Şu resimle sizi selamliyor bir sonraki testimizde görüşmek üzere.
Test Konuğumuz ADBL Sentetik Spray Wax yani bir nevi Hizli Cila olarak veya Sprey Cila olarak da degerlendirebililirsiniz.
Fiyatlari 350/400₺ arasindadir.
Test Ekipmanlari
Meguiars M122 Surface Prep Uygulama öncesi Yüzey Temizleyici
*Gri Bez 450 GSM Superclean
Adbl Sentetik Spray Wax Kokusu Bubble Gum hoş bir kokusu var mavi renkli.
*Pembe 400 GSM ADBL Pinky Silme Bezi
Uygulama sonrasi Parlatma bezi 500 GSM Mor Buffing Bez Koreli
Aracim yikandi ve yüzey hazirligi tamdir.
Meguiars Prep le yüzey komple temizlenmiştir, Neden? Koruyucu ürünün yüzeye daha iyi tutunmasini sağlayabilmek için.
Uygulama Parlaklik Finali
Uygulama Videosu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim 3 Farkli Su Testi yaptim
Test sona erdi degerli dostlar.
Ürün ün silmesi çok rahat kaliteli bir bez kullanirsaniz rahat edersiniz,Su iticilik Si02 icerikli yani seramik içerikli ürünleri sollamiş durumda Parlaklik çok iyi seviyede profesyonel bircok ürüne şapka cıkarttiracak seviyede Stoklara girerse mutlaka alin aldirin.
Kendi aracima uyguladim 4 ncü kez yikama yaptim ve hala su iticilik çok iyi seviyedeydi Aslinda ADBL markasinin Reklam yüzü bu ürün. Tahminim 6/7 Yikama rahat dayanacak bir ürün
Şu resimle sizi selamliyor bir sonraki testimizde görüşmek üzere.
Son düzenleme: