Aktif Koltuk Altı Bass Kullananlar

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aracıma detay yapmayı sevdiğim kadar yüksek ses ile müzik dinlemeyi de seviyorum. Bu zamanda kadar kullandığım 3 farklı arabamda hep müzik tesisatı vardı. 
Bilindiği üzere bu tür tesisatlar -özellikle aracınızın orasını burasını kesmek biçmek istemediğinizde- bagajdan hatırı sayılır bir alanı feda etmenize neden oluyor.
Son aldığım aracıma müzik tesisatı yaptıramadım çünkü hem evlendim hem de aracımı aldığım zaman bir bebek bekliyorduk.
Çok şükür sağlıklı sıhhatli bir kız bebeğimiz dünyaya geldi. Bu nedenle aracımın bagajını çok daha aktif kullanmaya başladım. 
Ancak içim hep o yüksek sesli ve basslı müzikler ile yanıyor.
Aramızda bu tür müzik tesisatları ile uğraşan arkadaşımız var mı?
Biliyorum koltuk altı bass sistemleri çok verimli değil ancak belki kulak doygunluğu yaratabilir.
Örnek fotoğraf:

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
CNR' Alıntı:
Bagaj için slim sub önerisi olan varmı ?
İnfinity bass kullandım yıllarca. Bassının tınısını çok severdim. Böyle yumuşak ve uzun bir bass verirdi. Varsa Slim modeli tavsiye ederim.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Benim araçta orjinal gelen harman kardon da var bu koltukların altında, ama ben ellemediğim için ne iş yapar anlamıyorum ama içim dışım titriyor tabi

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Benim araçta orjinal gelen harman kardon da var bu koltukların altında, ama ben ellemediğim için ne iş yapar anlamıyorum ama içim dışım titriyor tabi
Özgür, BMW diyorsun, harman kardon diyorsun, üzüyorsun beni :D
Şaka bir yana senin araçtaki sesi biliyorum. Çok zevkli dinlemesi. Ancak benim aracın tesisatı iyi değil.
Çözüm arıyorum.

RecepGürışık

Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
Benim araçtada var özgürün ki gibi orjinalden bmw bu 3 yollu sistemi e90 ve üst kasalarda kullanıyor çok iyi performans alıyorum

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
RecepGürışık' Alıntı:
Benim araçtada var özgürün ki gibi orjinalden bmw bu 3 yollu sistemi e90 ve üst kasalarda kullanıyor çok iyi performans alıyorum
Keşke BMW lerin müzik sistemi gibi yaptırabilsem. Hep yer kaybı yok hem ses çok iyi.