Alchemy Ceramic Wax Uygulama İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Haftanin İlk Gününden Merhaba Uzun Arastirmam sonucu Takip ettigim bir ürünün degerlendirmesini sizlerle paylasiyorum Sosyal Medya Platformunda Pek incelemesi yoktur.Türkiye de İlk Defa DetailForum a özel inceleme yaptim ve sizlerle paylasiyorum Tabi ürünü bana ulastiran @Brindabella ya da buradan Tesekkurlerimi sunuyorum.

Uygulama İncelemesini Sohbet Tadinda İlerletiyorum :)

Ürün Hakkinda Bilgi

Kati Wax Halinde geliyor icerisinde uygulama ped i yoktur.
200 ML
Fiyat: 33 Sterlin

Uygulama Aşamasi

Öncesinde yikanmis bir aracimizin Motor Kaputu ve Sag - Sol Ön Camurluklarina Wax Hazirligi İcin Meguairs Agresi Kil İle Temizlik yaptim sonrasinda Meguiars Ultimate Compound la Basliyorum.3D Orbital ve Cutting Disc bu arada ikilinin uyumu müthiş :)

Ultimate Compond un tamamlamaya Mütakip arkasindan Soft Buff Ped le M205 le Finalliyorum.

Final Pastasindan Sonra hemen ardindan Meguiars M122 Surface Prep le yüzeyi Temizliyorum.Cok Begendigimi soylebilirim kesinlikle leke ve yagli yuzey birakmiyor.Sadece biraz silmesi zor.

Alchemy Wax in Uygulanmasi

Silme Bezi olarak Liquid Elements Mint Cila Bezi ni Kullandim Hissiyati guzel Silmesi de iyi hav veya golgelendirme birakmiyor Tabi bu birazda Wax in kurumasina ve İcerigine Baglidir.

Finaller

Gunesin Altinda ve Golge de Cektim Farklar belli olsun diye Gunes Altinda Cekimlerde En iyi sonuc u ve Hata varsa net gorebilirsiniz.

Testler ve Sonuclar :)

Boncuklanmalar gayet diri ve guzel

Normal Su Testi

Basincli Su Testi

Arkadaslar ürün hakkindaki kullanici yorumum Ürün gayet guzel ben cok begendim gerek boncuklanma gerekse de Su iticilik cok iyidir Sarfiyati az bu guzel bir avantaj ürün.Bir Testin daha sonuna geldik Herkeze İyi Gunler Dilerim.

İyi Detaylar.:)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık Sefa hocam, 50-50 olsaydı birde iyi olurdu ama ilerleyen süreçte kullandığın ürünlere göre dayanım ve parlaklık kıyaslamasını senden rica ederiz :)
Bir araca daha yapiyorum onu 50/50 yapayimda paylasayim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Kesene, emeğine ve paylaşımına sağlık :)
Otomobili su ile kuruladığın video çok hoşuma gitti :)
Ürün ü cok begendim ben Bir Sonraki sürpriz Ürünlerden biri Turtle Wax Graphene Wax ti Oda Sen Vermisin siparisi abi ben digerlerine odaklandim :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa güzel inceleme olmuş. Bu markanın QD ürününü kullanıyorum özellikle final doygunluk ve kayganlık hissini beğeniyorum

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Ürünün boncuklanması ve parlıklığı hoşuma gitti. Su iticilik perde şeklinde olması kurulamada güzel olsada dayanımı biraz ortalama altı kalabilir gibi geldi.

Kesenize bereket. Elinize sağlık.
Yalnız tüm uygulama araçları renault neden merak ettim:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ürünün boncuklanması ve parlıklığı hoşuma gitti. Su iticilik perde şeklinde olması kurulamada güzel olsada dayanımı biraz ortalama altı kalabilir gibi geldi.

Kesenize bereket. Elinize sağlık.
Yalnız tüm uygulama araçları renault neden merak ettim:)
Çünkü hep Renault (İcimiz Disimiz):);)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık kesenize bereket
Ürün baya derinlik katmış boncuklanmasıda iyi doldurucu özelliği varmi ?
Doldurucu Özelligi yok hocam Wax uygulamadan Önce Polisaj derinligini kontrol ettim.Tesekkur ederim Yorumunuz icin :)

Bayılıyorum böyle samimi testlere :) eline koluna sağlık biraz ortak birbirine benzeyen geçmişimiz ile seni gelecek idolüm gibi görüyorum :):) ama finaller gerçekten müthiş olmuş, benim ürünler de gelse de bende bi denesem artık
Tesekkur ederim hocam adamsin insallah karsilasiriz birgun bir yerde :)<3Ya inceleme yaparken hani urunu inceledim test yaptim bitti demek yerine boyle samimi bir ortam.olusturmak gercekten guzel ve akici oluyor bu konuda @SubaruOutback i sevdigimi soyleyebilirim.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Doldurucu Özelligi yok hocam Wax uygulamadan Önce Polisaj derinligini kontrol ettim.Tesekkur ederim Yorumunuz icin :)

Tesekkur ederim hocam adamsin insallah karsilasiriz birgun bir yerde :)<3Ya inceleme yaparken hani urunu inceledim test yaptim bitti demek yerine boyle samimi bir ortam.olusturmak gercekten guzel ve akici oluyor bu konuda @SubaruOutback i sevdigimi soyleyebilirim.
Şark dönüşü nasip olursa illa karşılarız ki karşılaşmak da daha kolay olur illa ki :) @SubaruOutback evet samami anlatımları o kadar ki geçen gün ürünün bozulmasına öyle bir üzülmüş ki beni de üzdü :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Sefa46 @DropX Arkadaşlar, desteğiniz için tekrar teşekkür ederim :)
Bazen inceleme videoları spontan gerçekleşiyor. Mesela geçen gün yıkama yaptıktan sonra baktım, arkadaşın tek farı sapsarı olmuş Civic duruyor. Yanımda far için ürün almışmıydım aaa almışım, ne duruyorsun o zaman deneme yapayım diye düşündüm ve oturdum video çektim. Yanımda ürünün olması haricinde hiçbir hazırlığım yoktu. Yani, ürünün msds'ne bakmamıştım, içeriği hakkında en ufak bilgim yoktu ve öylece videoyu çektim. Gerçi ürünü 2.kez kullanıyorum ve ilk kullandığım zamana ait de bir video var ve ilginçtir yine spontan gerçekleşmişti. (validenin otomobilinde deneme yapmıştım o anları da videoya çekmiştim :) ) O videoları da bugün yarın sizlerle paylaşacağım. :)
Ya ne bileyim videoyu paylaşmak ve konusunu açmak için içime sinmesi gerekiyor. Yani doğru yaptığımdan emin olmam gerekiyor.
Ürün ile ilgili yeni birşey keşfediyorsam veya öğreniyorsam, elimde halen ürün var ise ve deneme imkanım da var ise çekinmeden deneme yapıp sizlerle de paylaşıyorum.
Tarafsızım, sponsorum yok. Bugüne kadar yurt dışından ve yurt içinden tek tük de olsa ücretsiz ürün verenler oldu ama kimseye de iltimas geçmedim. (bu laf da ağır oldu ama daha uygunu da aklıma gelmedi :(
Mesela dün akşam aklıma takıldı, şişe kapağındaki miktarı ya yanlış ölçtüysem diye indim depoya ürünü tekrar kapağa döktüm yine ölçtüm tamam doğru ölçmüşüm , videoda yalan yanlış birşey dememişim diye rahatlamıştım :D :D
Delimiyim, kesinlikle. Ama otomobil üzerinde ürün denemek inanılmaz rahatlatıyor. Hele ki otomobil yıkamak resmen o an beni shaolin rahibine döndürüyor. Dünya ile iletişim kopuyor :D :D

Ulan konu alchemy wax ama ben saz resitali verdim :(

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğine sağlık Sefa güzel inceleme olmuş. Bu markanın QD ürününü kullanıyorum özellikle final doygunluk ve kayganlık hissini beğeniyorum
Abi Tesekkur ederim :)
@Sefa46 @DropX Arkadaşlar, desteğiniz için tekrar teşekkür ederim :)
Bazen inceleme videoları spontan gerçekleşiyor. Mesela geçen gün yıkama yaptıktan sonra baktım, arkadaşın tek farı sapsarı olmuş Civic duruyor. Yanımda far için ürün almışmıydım aaa almışım, ne duruyorsun o zaman deneme yapayım diye düşündüm ve oturdum video çektim. Yanımda ürünün olması haricinde hiçbir hazırlığım yoktu. Yani, ürünün msds'ne bakmamıştım, içeriği hakkında en ufak bilgim yoktu ve öylece videoyu çektim. Gerçi ürünü 2.kez kullanıyorum ve ilk kullandığım zamana ait de bir video var ve ilginçtir yine spontan gerçekleşmişti. (validenin otomobilinde deneme yapmıştım o anları da videoya çekmiştim :) ) O videoları da bugün yarın sizlerle paylaşacağım. :)
Ya ne bileyim videoyu paylaşmak ve konusunu açmak için içime sinmesi gerekiyor. Yani doğru yaptığımdan emin olmam gerekiyor.
Ürün ile ilgili yeni birşey keşfediyorsam veya öğreniyorsam, elimde halen ürün var ise ve deneme imkanım da var ise çekinmeden deneme yapıp sizlerle de paylaşıyorum.
Tarafsızım, sponsorum yok. Bugüne kadar yurt dışından ve yurt içinden tek tük de olsa ücretsiz ürün verenler oldu ama kimseye de iltimas geçmedim. (bu laf da ağır oldu ama daha uygunu da aklıma gelmedi :(
Mesela dün akşam aklıma takıldı, şişe kapağındaki miktarı ya yanlış ölçtüysem diye indim depoya ürünü tekrar kapağa döktüm yine ölçtüm tamam doğru ölçmüşüm , videoda yalan yanlış birşey dememişim diye rahatlamıştım :D:D
Delimiyim, kesinlikle. Ama otomobil üzerinde ürün denemek inanılmaz rahatlatıyor. Hele ki otomobil yıkamak resmen o an beni shaolin rahibine döndürüyor. Dünya ile iletişim kopuyor :D:D

Ulan konu alchemy wax ama ben saz resitali verdim :(
Hic sorun yok hocam detaylandirmak her zaman guzeldir.:)