Alchemy Duck Tail Wet Coat İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yayınlayacağım ilk video bir nevi ürün ve marka ile tanışma videosu olacak zira validenin otomobilini sürekli takip etme şansım olmuyor.

Ürünün hoş ve baskın olmayan bir kokusu var. Sprey başlığın atım açısı çok geniş. Firma içeriği hakkında hiçbir şey belirtmemiş ve maalesef msds dökümanı da paylaşmamışlar. Dolayısıyla nedir ne değildir bilgi temin edemedim. 4 aya kadar koruma sağlar demişler. Bu ve benzeri tüm ürünlere böyle uçuk kaçık rakamlar yazıyorlar günün sonunda 1 ay dayanım sağladığını görüyoruz. (geneli böyle maalesef)

Videoda göreceğiniz araçta kil ve pasta temizliği yapmadım; sadece demir tozu temizliği yaptım ve korumasız yüzeye ürünü uyguladım. Araç sürekli dışarıda park halinde duruyor ve her gün gün batımından gün doğumuna kadar üzeri nem içinde kalıyor. Bu şartlarda ömrünün 1 aydan fazla olacağını sanmıyorum.

Ürün ile ilgili de yutubun altını üstüne getirdim bir tane video bulamadım. Hiçbir yoruma da denk gelmedim. Bu da benden olsun bari dedim :D (böyle yaptık ya kesin çıkar başka videolar :D )

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dün akşam izlerken tw daha iyi diyordum kendi kendime, sen de videoda dile getirdin zaten abi. Eline sağlık fakat “bizimle deyılsın” dedim ben
Sürekli dışarıda ikamet eden araçta bana da öyle geliyor, kısa sürede etkisini yitirecek izlenimi verdi :(
Duster'a da uyguladım. Zeminde etkisi azalmış başka bir ürün vardı onunla birleşince sonuç fena olmadı, biraz da parlaklık verdi ama tek başına maalesef etkisi videodaki gibi oldu :(

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık hızlıca sık sil kurulama yardımcı su izleri için iyi olur
Sık ve durula ürünlerde yüzeyde leke oluşma riski var. Çünkü koca otomobile ürünü panel panel uygulamak zorundasınız. Güneş altında yapıyorsanız, su lekesi oluşma riski var. :(
Kışın ideal ama yazın sorun olabilir.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ellerine sağlık Hakan abi
Hakan hocam eline saglik yani ne diyecegimi bilemedim bu ürün için :)
Eline sağlık hakan hocam
Test için teşekkür ederiz :)
Elinize sağlık hocam, ürün başarısız bence de:) Eksiyi koydum marka şimdiden gözümde bir eksi puan aldı:sırıtan1:
Arkadaşlar cümleten rica eder; izlediğiniz için asıl ben teşekkür ederim :)
Benim beklentim en fazla 1 ay. 1 ay sürsün de başka ürün kullanayım. :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Detay adamı videoyu izledim beğendim bende geçen foam lance ile koch chemie nin pw ürününü kullandım sonuç iyiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürün ile ilgili ilginç bir durum söz konusu. Bmw'de yüzeyde hiçbir koruma yoktu, bu ürünü uyguladıktan 1 hafta sonra yüzeye baktım trafik filmi oluşmuş. Duster'da zeminde etkisi azalmış TW vardı, alchemy onunla birleşince daha iyi koruma oldu ve yüzeyde trafik filmi oluşmadı.
Bu ürünü tek başına kullanmak yerine etkisi azalmış koruma üzerine kullanmak daha iyi ve bambaşka bir sonuç veriyor. :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ürün ile ilgili ilginç bir durum söz konusu. Bmw'de yüzeyde hiçbir koruma yoktu, bu ürünü uyguladıktan 1 hafta sonra yüzeye baktım trafik filmi oluşmuş. Duster'da zeminde etkisi azalmış TW vardı, alchemy onunla birleşince daha iyi koruma oldu ve yüzeyde trafik filmi oluşmadı.
Bu ürünü tek başına kullanmak yerine etkisi azalmış koruma üzerine kullanmak daha iyi ve bambaşka bir sonuç veriyor. :)
Sprey Wax Konusunda Turtle Wax lar Cok Basarili İndirimli Kampanyalari iyi degerlendirmek lazim Turtle Wax icin :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kış şartlarında ürün maalesef Duster'da 28 gün dayandı. Gerçi o silik boncuklar ittir kaktır biraz daha giderdi ama kapı altlarında hiç hayat yoktu.
İlerleyen günlerde bir de Bmw'deki vaziyet hakkında video paylaşacağım.