Merhaba arkadaşlar,
Bir heves saldırıp aldığım (@Brindabella sağolsun) fakat kullanmadığım ürünleri satıyorum. Her iki ürün de hiç kullanılmamış olup sprey başlıkları ile birlikte vereceğim.
istanbul içi Başakşehir ve Ataşehir elden teslim edebilirim.
ilk olarak Alchemy Suga Coat Quick Detailer
ürün linki : ALCHEMY® Suga Coat Quick Detailer
bir de videosunu buldum
youtube.com/watch?v=wdqyectPO9k
Üreticisi oldukça güveniyor bu ürüne. Kokusu ve hidrofobisini övüp de bitirememişler. Ben denemedim, yorum yapamayacağım
Aracı yıkadıktan sonra sık/sil şeklinde klasik hızlıcila gibi uygulanır.
Fiyat : 200 TL
Alchemy Duck Tail Wet Coat
ecnebi linki : ALCHEMY® Duck Tail Spray Sealant
Üreticisi paarlaklık ve hidrofobisinin 4 ay kalıcı olduğunu söylüyor. Denemedim, yorumlayamayacağım. Aracı yıkadınız, ıslakken sıkıp biraz bekledikten sonra basınçı su ile duruluyorsunuz.
Fiyat : 230 TL
Bana fetişist duygular yaşatabilecek waxlar ile takas olabilir
Önceliğim elden teslim, yoksa da PTT kargo ile deli gibi sarar sarmalar karşı ödemeli yollarım.
Bir heves saldırıp aldığım (@Brindabella sağolsun) fakat kullanmadığım ürünleri satıyorum. Her iki ürün de hiç kullanılmamış olup sprey başlıkları ile birlikte vereceğim.
istanbul içi Başakşehir ve Ataşehir elden teslim edebilirim.
ilk olarak Alchemy Suga Coat Quick Detailer
ürün linki : ALCHEMY® Suga Coat Quick Detailer
bir de videosunu buldum
youtube.com/watch?v=wdqyectPO9k
Üreticisi oldukça güveniyor bu ürüne. Kokusu ve hidrofobisini övüp de bitirememişler. Ben denemedim, yorum yapamayacağım
Fiyat : 200 TL
Alchemy Duck Tail Wet Coat
ecnebi linki : ALCHEMY® Duck Tail Spray Sealant
Üreticisi paarlaklık ve hidrofobisinin 4 ay kalıcı olduğunu söylüyor. Denemedim, yorumlayamayacağım. Aracı yıkadınız, ıslakken sıkıp biraz bekledikten sonra basınçı su ile duruluyorsunuz.
Fiyat : 230 TL
Bana fetişist duygular yaşatabilecek waxlar ile takas olabilir