Alfa romeo giulietta yıkama ve koruma bakım uygulaması.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba havalar soğumaya başladı motor sezonu bitiyor araba sezonuna başlıyoruz.

Geçelim uygulamamıza önce iç kısımdan başlıyoruz iç kısımları detaylı bir şekilde süpürüp ve tozunu alıyoruz.

İç terimlere ve havalandırma kanallarını flowey interior clean ile temizledim.

İç kısımdan bir final fotosu koyalım

Geçiyoruz dış kısımlara kirli halimiz.

Önce jantlardan başlıyorum jantlarda nigrin kullandım

Jantlardan sonra ön yıkamamıza geçebiliriz.ön yıkamada honeydew snow foam kullandım.

Ön yıkama basınçlı su grçtikten sonra Çift kova yıkamaya geçiyorum.çift kova yıkamada nanolex pure ve uzun tüylü koyun yünü eldiven kullandım ama o arada resim çekmeyi unutmuşum.

Geçiyoruz kurulamaya kurulamada kompresör ve uber yellow havlu kullandım. Bu arada ıslak araca meguiars hibrit wax sıkıp kuruladım.

Kurulama bittikten sonra tekrar wax bezi ile bir kat daha ceramic wax uyguladım parlaklığa ciddi katkısı oldu aracın rengi bir ton daha koyulaştı.

Lastiklere ve davlumbaza geçiyoruz lastiklerde nanolex tire kullandım davlumbazda meguiars hd kullandım.

Finaller

DENİZLİ

Son düzenleme:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık Sensei:) kırmızı alfa yine ateş ediyor:gulumsemex: meg hyperdressing dayanımı nasıl? Tavsiye olunur mu

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam bildigim ve uzun zamandır kullandıgım için ben tecrübe paylaşmak istedim çok amaçlı parlatıcı diye geçer her aksamda kullanabilirsiniz konsantre üründür uygulanacak bölgeye göre sulandırıp kullanabilirsiniz ben genelde dış detay ta motor bölümünde vinil bölümlerde çamurluk içlerinde ve boyasız plastik tamponlarda ve iç aksamda kullanıyorum dayanıklılığı iyi toz çekmiyor yapışmıyor 3 yıldır sorunsuz kullandıgım ürünlerdendir.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Dragstar, Araba ve rengi ayrıca mekan çok süper. Uygulama ve sonuçlarıda çok beğendim .
Ellerinize sağlık. . Arabanın bulunduğu ortamdan dolayı pek sanmıyorum toz olacağını . Ama merak ediyorum meguiars seramic wax uygulamanız sonrasın toz performansı nasıl olacak .

Gömleği gösterenin son ütü olduğu gibi , Detailing ‘i gösteren de mekan diyebiliriz fotoğraflardan :D

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Elinize saglık hocam yerinde ve güzel uygulama olmuş seramik wax favorim hyper dressing en çok begendigim detay ürünüdür Ben begendim sonuç mükemmel teşekkürler :)
Teşekkürler hybrid wax güzel ürün en çok final parlaklığını beğeniyorum. meguiars hd neredeyse 8-9 yıldır kullandığım bir ürün.

Aracın rengine hayranım. Bunun bi tık üstü competizione red. Araç için daha öte bi kırmızı tonu yok...
Teşekkürler renk benimde çok hoşuma gidiyor.

Emeğine sağlık abi mekan tam detailing videosu çekilecek şekilde :)
Teşekkürler pandemi bitsin onuda yaparız.

Güzel yıkama olmuş ellerine sağlık rengide muhteşem italyanin
Teşekkürler

Elinize sağlık Sensei:) kırmızı alfa yine ateş ediyor:gulumsemex: meg hyperdressing dayanımı nasıl? Tavsiye olunur mu
Teşekkürler meguiars hd diğer yıkamaya kadar çok rahat gidiyor.

Hocam bildigim ve uzun zamandır kullandıgım için ben tecrübe paylaşmak istedim çok amaçlı parlatıcı diye geçer her aksamda kullanabilirsiniz konsantre üründür uygulanacak bölgeye göre sulandırıp kullanabilirsiniz ben genelde dış detay ta motor bölümünde vinil bölümlerde çamurluk içlerinde ve boyasız plastik tamponlarda ve iç aksamda kullanıyorum dayanıklılığı iyi toz çekmiyor yapışmıyor 3 yıldır sorunsuz kullandıgım ürünlerdendir.
Teşekkürler

Ellerine sağlık Süleyman abi güzel bir uygulama olmuş. Renk şahane görünüyor
Teşekkürler berkay

@Dragstar, Araba ve rengi ayrıca mekan çok süper. Uygulama ve sonuçlarıda çok beğendim .
Ellerinize sağlık. . Arabanın bulunduğu ortamdan dolayı pek sanmıyorum toz olacağını . Ama merak ediyorum meguiars seramic wax uygulamanız sonrasın toz performansı nasıl olacak .

Gömleği gösterenin son ütü olduğu gibi , Detailing ‘i gösteren de mekan diyebiliriz fotoğraflardan :D
Teşekkürler hocam kesinlikle katılıyorum

Emeğinize sağlık, güzel bir temizlik olmuş .
Teşekkürler

DENİZLİ

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Kırmoızının en çok yakıştığı iki araçtan birisi :) Ferrari 1. bu da 2. :) Ellerine sağlık başkanım, maşallah.:nazar::nazar::nazar::alkıssx:

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
massallah yanıyor elinize sağlık bu arad plaka gözüm pek hos gelmedi bu araca bi app yakışır sanki

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
massallah yanıyor elinize sağlık bu arad plaka gözüm pek hos gelmedi bu araca bi app yakışır sanki
Teşekkürler plaka benimde gözüme çok batıyor app plaka bi ara çok sıkıştırıyorlardı şu aralar nasıl acaba.

DENİZLİ

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkürler plaka benimde gözüme çok batıyor app plaka bi ara çok sıkıştırıyorlardı şu aralar nasıl acaba.

DENİZLİ
şuan çoğu kişi kullaniyor pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama rahat etmek açısından cemiyet şekli de basıyorlar karakterler kalin fontlu belirgin oluyor oda çok hoş duruyor çevirmede vs hiç sorun olmaz da bi bakin derim bu araca yakışır

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
şuan çoğu kişi kullaniyor pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama rahat etmek açısından cemiyet şekli de basıyorlar karakterler kalin fontlu belirgin oluyor oda çok hoş duruyor çevirmede vs hiç sorun olmaz da bi bakin derim bu araca yakışır
Tekrardan teşekkürler

DENİZLİ