Alfa romeo giulietta yıkama ve koruma yenileme uygulaması

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhabalar

Yağmur çamur derken epey bi kirlendik temizlik vakti geldi geçiyordu bir el atayım.

Önce kirli hallerimiz.

Önce iç kısımlardan başladım önce hava tuttum ve süpürdüm.

Hafif nemli havlu ile iç kısımları sildim.

Geçiyoruz dış kısımlara önce jantlardan başlıyoruz.jantlarda Flowey r10 kullandım tam bir görsel show oldu.

Bir sonraki işlem olan ön yıkamaya geçiyorum.ön yıkamada zor kirler için ceviz pre wash ve auto brite magifoam karışımını kullandım.

Bir perde basınçlı su sonrası çift kova ile yıkama yaptım. Çift kovada adams mor şampuanı kullandım

Jant ve davlumbazlara detaylı giriştim.

Çift kova yıkama sonrası tekrar basınçlı su geçtim. Kovalar temizlendi ve adams şampuan hazırlandı ve kil eldiven kil temizlik işlemi yapıldı.

Kil temizlik işlemi bittikten sonra durulama ve kurulama kurulamada mikrofiber maddness kurulama havlusu ve yaprak üfleme makinası kullandım.

Kurulama işlemi bittikten sonra tüm dış kısım boyalı ve plastik askamı m700 ile temizledim. Koruma olarak polisaj makinası ile turtle wax 75. Yıl waxını uyguladım.

Plastik aksama çinli seramik

Kapı fitillerine sonax gummi

Lastiklere gyeon tire davlumbazlara meguiars HD

Uygulamanın sonuna geldik final fotoları

Bu arada yeni App plakalar geldi bu hafta onları takacağım.

Keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Çinli seramik duygulandırdı abii :gozudolx: Şu plakalarıda tak artık :mad:
Eline emeğine sağlık :opucukx:

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sanırım yengenin arabası bu oncedende uygulama paylaşmıştın.. renk güzel detayda güzel olunca ortaya güzel is çıkmış;)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eline saglik.abi güzel olmuş:)
Teşekkürler Sefa

Çinli seramik duygulandırdı abii :gozudolx: Şu plakalarıda tak artık :mad:
Eline emeğine sağlık :opucukx:
Çinli seramik plastiklerde duygulanma yapıyor. plakaları bu hafta takarım.

Eline sağlık hocam:nazar:
Öne ufak app de şık durur ama ceza durumu varmı bilmiyorum:)
Teşekkürler plakalar mühürlendi inşallah ceza yemeyiz.

Elinize sağlık. Kirler akınca bir rahatlama geldi bana. Sizi düşenemiyorum bile :)
Teşekkürler bende de müthiş bir rahatlama oldu

Sanırım yengenin arabası bu oncedende uygulama paylaşmıştın.. renk güzel detayda güzel olunca ortaya güzel is çıkmış;)
Teşekkürler evet eşimin arabası arada gazlayacağım zaman bende kullanıyorum spor sürüş için keyifli bir araba.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Süleyman abi :) Benimkide benzer birşeyler istiyor en son nezaman yıkadım hatırlamıyorum :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eline emeğine sağlık @Dragstar süleyman abi alev alev yanıyor boya. Kış soğuğunda içimizi ısıttı finaller..

her ağır kirli trafik filmli veya reçineli yıkama yaptığımda 50ml Ceviz yardımıma koşuyor. Forum için büyük kolaylıkları olan bir ürün ama ne yazık ki elimizdeki ceviz stokları bitmek üzere..

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eline sağlık Süleyman abi :) Benimkide benzer birşeyler istiyor en son nezaman yıkadım hatırlamıyorum :)
Teşekkürler bu şekilde kirlendikten sonra öncesi sonrası çok iyi oluyor.

Eline sağlık Süleyman abi keyifle okudum
Teşekkürler Mehmet

Harika olmuş elinize sağlık
Teşekkürler

Ellerine sağlık Süleyman abi. Kış günü yakıyor yine makine :alkıssx:
Teşekkürler Can

Yalnız iyi kirlenmiş :D Eline sağlık abi
Teşekkürler Berkay çok kirlendik.

Bunu bu sefer yol notu çıkarmak adına recce car olarak mı kullandın ne yaptın da bu kadar kirlendi :D
Emeğine sağlık :) @Dragstar
Teşekkürler Detay adamı Yağmur çamur ortalam son bir ay içerisinde 1000 km yol yaptım böyle oldu

Eline emeğine sağlık @Dragstar süleyman abi alev alev yanıyor boya. Kış soğuğunda içimizi ısıttı finaller..

her ağır kirli trafik filmli veya reçineli yıkama yaptığımda 50ml Ceviz yardımıma koşuyor. Forum için büyük kolaylıkları olan bir ürün ama ne yazık ki elimizdeki ceviz stokları bitmek üzere..
Teşekkürler Atalay senin testin ve tavsiyen sonrası Bmw nin tavana reçine damlamış ceviz kullanarak reçineyi kolaylıkla söktüm.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@Dragstar süleyman usta eline saglık alfa kendine geldi malum yakıt fiyatlarından sonra 0.5 dafa az yakar bu temizlik üzerine

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Maşallah Süper olmuş uygulama ellerinize sağlık kirli hali fenaymış :)

Ön plaka işi büyük dert bu arabada, kare takıyosun geniş geliyor, Avrupa tipi kısa ince takıyosun cuk oluyor bu sefer polis laf ediyor, muayeneden geçmiyor falan. En iyi çözümü bence 170 liraya ön plakalık parçasını monte edip, üstüne orijinal plakayı yapıştırmak.

Ayrıca appleri mühürlü dahi olsa muayeneden geçirmiyoruz demişti tüv muayene yetkilisi ettiğim itiraz sonucunda. Sizin ön değil ama arka plaka sorun çıkarabilir o yüzden yapıştırmayın, çıkarıp değiştirmesi kolay olsun.