Herkese merhabalar
Yağmur çamur derken epey bi kirlendik temizlik vakti geldi geçiyordu bir el atayım.
Önce kirli hallerimiz.
Önce iç kısımlardan başladım önce hava tuttum ve süpürdüm.
Hafif nemli havlu ile iç kısımları sildim.
Geçiyoruz dış kısımlara önce jantlardan başlıyoruz.jantlarda Flowey r10 kullandım tam bir görsel show oldu.
Bir sonraki işlem olan ön yıkamaya geçiyorum.ön yıkamada zor kirler için ceviz pre wash ve auto brite magifoam karışımını kullandım.
Bir perde basınçlı su sonrası çift kova ile yıkama yaptım. Çift kovada adams mor şampuanı kullandım
Jant ve davlumbazlara detaylı giriştim.
Çift kova yıkama sonrası tekrar basınçlı su geçtim. Kovalar temizlendi ve adams şampuan hazırlandı ve kil eldiven kil temizlik işlemi yapıldı.
Kil temizlik işlemi bittikten sonra durulama ve kurulama kurulamada mikrofiber maddness kurulama havlusu ve yaprak üfleme makinası kullandım.
Kurulama işlemi bittikten sonra tüm dış kısım boyalı ve plastik askamı m700 ile temizledim. Koruma olarak polisaj makinası ile turtle wax 75. Yıl waxını uyguladım.
Plastik aksama çinli seramik
Kapı fitillerine sonax gummi
Lastiklere gyeon tire davlumbazlara meguiars HD
Uygulamanın sonuna geldik final fotoları
Bu arada yeni App plakalar geldi bu hafta onları takacağım.
Keyifli forumlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yağmur çamur derken epey bi kirlendik temizlik vakti geldi geçiyordu bir el atayım.
Önce kirli hallerimiz.
Önce iç kısımlardan başladım önce hava tuttum ve süpürdüm.
Hafif nemli havlu ile iç kısımları sildim.
Geçiyoruz dış kısımlara önce jantlardan başlıyoruz.jantlarda Flowey r10 kullandım tam bir görsel show oldu.
Bir sonraki işlem olan ön yıkamaya geçiyorum.ön yıkamada zor kirler için ceviz pre wash ve auto brite magifoam karışımını kullandım.
Bir perde basınçlı su sonrası çift kova ile yıkama yaptım. Çift kovada adams mor şampuanı kullandım
Jant ve davlumbazlara detaylı giriştim.
Çift kova yıkama sonrası tekrar basınçlı su geçtim. Kovalar temizlendi ve adams şampuan hazırlandı ve kil eldiven kil temizlik işlemi yapıldı.
Kil temizlik işlemi bittikten sonra durulama ve kurulama kurulamada mikrofiber maddness kurulama havlusu ve yaprak üfleme makinası kullandım.
Kurulama işlemi bittikten sonra tüm dış kısım boyalı ve plastik askamı m700 ile temizledim. Koruma olarak polisaj makinası ile turtle wax 75. Yıl waxını uyguladım.
Plastik aksama çinli seramik
Kapı fitillerine sonax gummi
Lastiklere gyeon tire davlumbazlara meguiars HD
Uygulamanın sonuna geldik final fotoları
Bu arada yeni App plakalar geldi bu hafta onları takacağım.
Keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

plakaları bu hafta takarım.
spor sürüş için keyifli bir araba.