Angel Wax H2GO

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline saglik Arda Hocam Ben bu urunu test ettim paylastim ancak kisa omurlu oldugu icin galiba test e yetismedi ömrü yagmur yagdiginda bildigin cam da su yapisti :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Eline emeğine sağlık abi video gayet güzel bilgilendirici olmuş. Ömrü biraz uzun olsa iyi ürün aslında :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hocam test için teşekkürler
Dayanımı çok kısa sürdü sefa hocamın teste ondan kara listede :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim herkeze :)
Şöyle bir info vereyim, istanbul'da bugün yağmur var, az önce işe gelirken gözlem yaptım, yağmur damlalarının epeyce kaydığını gözlemledim Ama geçen hafta Poliytop hızlı cila uygulamıştım, onun desteklemesi ile mi, tamamen onun etkisi ilemi oldu yada uyku sersemi ben mi hayal gördüm çözemedim açıkçası, öncesinde ön camdaki boncuklanmalar biraz keyifsizdi, yağmur yağmayınca test edemedim, hidrofobi azaldıysa işi bitmiştir diye düşündüm, bugünkü yağmur sonrası Poliytop etkisi ile hidrofobi tavan yapmış boncular canlanmıştı epey...
Yorumu size bırakıyorum :)
@Berkay @Sefa46 özellikle sizlerin yorumunu merak ediyorum :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim herkeze :)
Şöyle bir info vereyim, istanbul'da bugün yağmur var, az önce işe gelirken gözlem yaptım, yağmur damlalarının epeyce kaydığını gözlemledim Ama geçen hafta Poliytop hızlı cila uygulamıştım, onun desteklemesi ile mi, tamamen onun etkisi ilemi oldu yada uyku sersemi ben mi hayal gördüm çözemedim açıkçası, öncesinde ön camdaki boncuklanmalar biraz keyifsizdi, yağmur yağmayınca test edemedim, hidrofobi azaldıysa işi bitmiştir diye düşündüm, bugünkü yağmur sonrası Poliytop etkisi ile hidrofobi tavan yapmış boncular canlanmıştı epey...
Yorumu size bırakıyorum :)
@Berkay @Sefa46 özellikle sizlerin yorumunu merak ediyorum :)
Eğer altta biraz ürün varsa polytop çok iyi performans veriyor hem boyada hem camda. Hala angelwax vardır camda diye düşünüyorum. Bir süre silecek darbesiyle polytop gider yüzeyden o zaman anlaşılır zaten. Ama angelwaxın hala yaşaması bir şey ifade etmiyor bana göre. Bir yağmur kaydırıcı performansını daha uzun süre koruyabilmeli

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline emeğine sağlık. Ben bu tür ürünleri 2 kat uyguluyorum ki ömrü biraz daha uzun olsun. Bir de yağmur kaydırıcılarda ürünün ömrünü kısaltan en büyük etken silecek darbeleri oluyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık videoyu izledim beğendim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi