Ankara’da aracı kendimizin yıkayabileceği yer tavsiyesi

Stilwater

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Ankara’da aracınızı kendiniz yıkamak için nereleri tercih ediyorsunuz? Özellikle şebeke suyu kullanan istasyonlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Enes Gökmen

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Ankara’da aracınızı kendiniz yıkamak için nereleri tercih ediyorsunuz? Özellikle şebeke suyu kullanan istasyonlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eryaman Gimsa Park yanındaki Petrol ofisini tercih ediyorum 10-12 adet yıkama istasyonu bulunuyor alan geniş fiyatlar diğer petrollere bakarak sürekli 10-20’tl daha ucuz oluyor

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Filtreli su kullandığını iddia eden yerlerde bile inanılmaz kireç lekesi oluyor.

Sabah 6-7 gibi herhangi sakin bir yerde yıkayabilirsiniz, kimse karışmaz.

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Filtreli su kullandığını iddia eden yerlerde bile inanılmaz kireç lekesi oluyor.

Sabah 6-7 gibi herhangi sakin bir yerde yıkayabilirsiniz, kimse karışmaz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

uikaratas

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet doğru. O açıdan haklısınız. Aslında hiç sormadım kendi malzememi kullanabilir miyim diye, Benim zaten kendi köpük malzemem yok.

Ama köpüğü gayet iyi gibi geldi bana. Kostiksiz ve pH nötr olduğunu söylüyor işleten eleman. Doğru mudur bilemem tabi ama 3 seferdir burada yıkıyorum, seramik korumada da hiç sıkıntı olmadı.

Hem kapalı mekan olması hem de şebeke suyu kullanıyor olmasından dolayı hazır köpük kullananlar için tercih edilebilir.