Ankara'dan saygılar, sevgiler

Throvision

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar abilerim, kardeşlerim. Adım Enes. Ankara - Gölbaşı'ndan katılıyorum aranıza. Son 2-3 aydır detailing üzerine hevesim oluştuğu için internette gezerken bu forumla karşılaştım. Kayıt olup detailing konusunda bilmediklerimi öğrenmek ve bildiklerimi paylaşmak istiyorum.

Aracım;
Renault Megane 3 Sport Tourer GT-Line

Detailing için kullandığım makinalarım;
Karcher K3, Karcher SC3 Easyfix, Dyson v11 Detect Slim Absolute

Bir hatamız olursa affola. Şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Musdaa55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar abilerim, kardeşlerim. Adım Enes, Ankara, Gölbaşı'ndan katılıyorum aranıza. Son 2-3 aydır detailing üzerine hevesim oluştuğu için internette gezerken bu forumla karşılaştım. Kayıt olup detailing konusunda bilmediklerimi öğrenmek ve bildiklerimi paylaşmak istiyorum.

Aracım;
Renault Megane 3 Sport Tourer GT-Line

Detailing için kullandığım makinalarım;
Karcher K3, Karcher SC3 Easyfix, Dyson v11 Detect Slim Absolute

Bir hatamız olursa affola. Şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Hosgeldin keyifli forumlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoş bulduk hocam. Evet Osman Tan :) Yıkama makinelerini yenilediler, Gölbaşının en mantıklı yıkama yeri oldu cidden.
Aynen öyle. Önceleri iyiydi, daha iyi yapmışlar. Shell'le birlikte ikisi baya iyi, diğer yerler vasat gerçekten. Shellde tazyik daha fazla ve jeton daha ucuzdu sanki

Throvision

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynen öyle. Önceleri iyiydi, daha iyi yapmışlar. Shell'le birlikte ikisi baya iyi, diğer yerler vasat gerçekten. Shellde tazyik daha fazla ve jeton daha ucuzdu sanki
Jeton fiyatları ikisin de aynı, 40₺. Tazyik olarak Osman Tan'ın sol tarafında kalan yani yeni yapılan yerin tazyiki ile shell aynı şu an. Sol tarafı kullanmayı tavsiye ederim.