Apc önerisi

Halil

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Detaylı iç temizlik için apc ne önerirsiniz arkadaşlar kesin bundan kullanın dediğiniz bir marka varsa deneyebilirim şimdiden teşekkürler herkese mutlu yıllar

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
merhaba öncelikle iç temizlik için soft apcleri öneririm valet pro apc olur auto finesse verso olur ama düzenli kullanım için apc yerine interior detailer öneririm

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars All purpose Cleaner Onerebilirim Cok uzun zamandir kullaniyorum onerebilirim Hali Koltuk ve 1.20 oraninda veya 1.30 oraninda ic kisimlarda kullandigim.oluyor

Halil

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
merhaba öncelikle iç temizlik için soft apcleri öneririm valet pro apc olur auto finesse verso olur ama düzenli kullanım için apc yerine interior detailer öneririm
İnterior daha mı yumuşak kaliyor apc ye göre acaba

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
İnterior daha mı yumuşak kaliyor apc ye göre acaba
Apc genel kullanım diye geçiyor dışınada jantlarada heryere kullanabilirsiniz sulandırma oranına göre ama interior cleaner daha soft ve sadece iç temizlik için üretilmiştir aracınızın içini kirli ise ilk basta apc ile temizleyip rutinde interior cleanera dönerseniz daha iyi olur

Halil

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Apc genel kullanım diye geçiyor dışınada jantlarada heryere kullanabilirsiniz sulandırma oranına göre ama interior cleaner daha soft ve sadece iç temizlik için üretilmiştir aracınızın içini kirli ise ilk basta apc ile temizleyip rutinde interior cleanera dönerseniz daha iyi olur
Tesekkur ederim bu aracima ilk apc uyguluycam tesekkur ediyorum
1/10 bana yeterli geliyor.
tesekkur ediyorum sagolun