Araba boya soldu

M4rk

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar arabama ince pasta cila uygulamadım fakat uygulamadan sonra arabanın parlaklığı azaldı pasta olarak farecla universal pasta uyguladım cila olarak koch chemie 3.01 cila uyguladım şimdi ben tekrar dyo cila yapabilir miyim üzerine? Boyaya zararı olurmu

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merhaba, ilk önce sizi tanışma bölümünden tanıyalım. :) Polisajdan pek anlamam ancak nasıl bir uygulama yaptığınızı açıklarsanız daha iyi cevaplar bulabilirsiniz. Mesela pastayı elle mi yaptınız ? Yapmadan önce ön hazırlığı yaptınız mı?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz foto çekip yükleyebilirmisiniz. Uygulamada Nasıl bir ped kullandınız acaba yüzeyde çokmu hare kaldı. Bi fotolara göre bakalım.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar arabama ince pasta cila uygulamadım fakat uygulamadan sonra arabanın parlaklığı azaldı pasta olarak farecla universal pasta uyguladım cila olarak koch chemie 3.01 cila uyguladım şimdi ben tekrar dyo cila yapabilir miyim üzerine? Boyaya zararı olurmu
Aramıza hoşgeldiniz. :) Uygulamayı nasıl yaptınız? Detaylarını ve fotoğrafları paylaşırsanız ona göre cevaplamaya çalışalım.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Fareclayı yüksek ihtimal yanlış yada kısa süreli uygulama yaptınız. Tanecikli oluşundan dolayı matlaştırmış olabilir. Heleki makina yerine elle yaptıysanız bu durum kaçınılmaz olmuştur.