Araba üstünde gezinen kediler için tavsiye

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaşlar. Geçen ay kapalı otoparkta arabaya kedi çıktı. Bazen garajın kapağı açık kalıyor. Arabanın üstü toz olduğundan izleri belli oluyordu .

Bende yarım branda düşündüm ama dandik gözüktü. Diğer brandalarda. Boya da nemli kaldığı İçin. Sorun yapıyormuş .

Rastgele forumda dolaşırken. Gördüm. Paylaşayım dedim . Dizinde fikirleriniz tecrubeleriniz varsa paylaşabilirsiniz tabi. Hatta paylaşın ))

Bi arkadaş. Naftalin. Koyun demiş. Diğer bi arkadaşta. Sirkeli su ile bulaşık deterjanı karıştırın arabanın etrafına serpin yazmış.
Şimdi isimler aklımda değil. Cep telefonu ile yazıyorum.

garbis

Çaylak Detaycı
Üye
Bu işin ilacı üzüm sirkesi. Sulandırmadan direk aracın etrafına sprey şişesi ile uygulayacaksın. Hemen bir günde etki etmiyor. Koku uçtuğu için 3 dünden sonra gün aşırı fısllayacaksın. Ben uyguladım artık kedi falan bulaşmıyor. :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Kapalı garaj candır ☺️ İşyerinde ise kedilerin bulunduğu bölgeye park ediyorum.

stikit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benzer bir sorunu ben apartmanda yaşıyorumdum, komşulardan biri sürekli kedi sokuyor apartmana ve o da bizim dairenin önünde sabahlıyordu sürekli ses ve kedi kılı bıktırdı çözümü naftalinde buldum lavabolara bırakılan misket olanlarından kapının önüne attım iki tane kurtuldum kediden gelmez oldu artık başka komşuların kapısında yatıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Benzer bir sorunu ben apartmanda yaşıyorumdum, komşulardan biri sürekli kedi sokuyor apartmana ve o da bizim dairenin önünde sabahlıyordu sürekli ses ve kedi kılı bıktırdı çözümü naftalinde buldum lavabolara bırakılan misket olanlarından kapının önüne attım iki tane kurtuldum kediden gelmez oldu artık başka komşuların kapısında yatıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Naftalinin kokusu solunum yoluna zarar veriyor olabilir, hadi kedi kaçtı gitti de sizde kedi kaçsın diye akciğerlerden olmayın :(
En güzeli sanırım sirke, hem meraklı komşu çocukları da uzak durur :D :D

Ben bir ara vaktim olduğunda park eder etmez kaputu açıp motorun ve kaputun soğumasını hızlandırıyordum. Kedi ile uzun uzun bakışmışlığımda var. :D :D

Şimdi bizde birde serçeden hallice boyutta olan ama cinsini türünü bilemediğim kuş familyası sorunu var. Her yere yuva yapmışlar, uçarken bir güzel tuvaletlerini de yapıyorlar. Neyseki pislikleri boyaya yapışmıyor, su dökünce toz olup dağılıyor.

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hocam sirke ile çözebildiniz mi? Bende bu dertten muzdaribim, abartı şekilde arabanın kaputundan camlarına kadar her yerinde pati izleri mevcut , ufak çiziklerde başladı.
Araba kapalı otoparkta duruyor genelde. İhtiyacım olmadığı İçin deneyemedim ama hap şeklinde naftalinlerden arabanın etrafına serpmeyi düşünüyorum p

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Hocam denemedim, ama liqui moly yağ incelerken sitesinde gördüm, araçları kemirgenlerden korumaya yönelik ürün yapmışlar, kediler içinde faydalı olabilir belki ne derecede etkilidir kullanmadığım için yorum yapamıyorum.