A Aiakos41 Konu Sahibi ✔ Çaylak Detaycı Üye 12 May 2025 #1 Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 40 Beğeniler 89 Yaş 31 İl Kocaeli 12 May 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. 3-3.5 lirayı aşmayacak araç içi şöyle az buçuk işimi görecek süpürge öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. 3-3.5 lirayı aşmayacak araç içi şöyle az buçuk işimi görecek süpürge öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler
M muratcan302 Çaylak Detaycı Üye 12 May 2025 #2 Katılım 21 Nis 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 4 Yaş 31 İl İstanbul 12 May 2025 #2 Hocam ben evde kullandığımız şarjlı süpürgenin fırça başlığını kendime zimmetledim. Şarjlı süpürge ile kullanıyorum tavsiye ederim.
Hocam ben evde kullandığımız şarjlı süpürgenin fırça başlığını kendime zimmetledim. Şarjlı süpürge ile kullanıyorum tavsiye ederim.
A Aiakos41 Konu Sahibi ✔ Çaylak Detaycı Üye 13 May 2025 #3 Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 40 Beğeniler 89 Yaş 31 İl Kocaeli 13 May 2025 #3 muratcan302' Alıntı: Hocam ben evde kullandığımız şarjlı süpürgenin fırça başlığını kendime zimmetledim. Şarjlı süpürge ile kullanıyorum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Marka model önerisi var mıdır acaba? Cevabınız için teşekkürler
muratcan302' Alıntı: Hocam ben evde kullandığımız şarjlı süpürgenin fırça başlığını kendime zimmetledim. Şarjlı süpürge ile kullanıyorum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Marka model önerisi var mıdır acaba? Cevabınız için teşekkürler
senturk35 Usta Detaycı Üye 13 May 2025 #4 Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 458 Beğeniler 1,777 İl İzmir 13 May 2025 #4 Evliyseniz eşinize bekarsanız ve aileniz ile yaşıyorsanız annenize bir kablosuz Dyson süpürge alıyorsunuz ve araçta kullanıyorsunuz. Şahsen eşim dyson istediğinde tek şartım buydu Forumda bir arkadaş süpürge satıyor linkini aşağı bıraktım belki işinizi görür. Satış - Black Decker Pd1200av 12v/12.5watt Araç Süpürgesi
Evliyseniz eşinize bekarsanız ve aileniz ile yaşıyorsanız annenize bir kablosuz Dyson süpürge alıyorsunuz ve araçta kullanıyorsunuz. Şahsen eşim dyson istediğinde tek şartım buydu Forumda bir arkadaş süpürge satıyor linkini aşağı bıraktım belki işinizi görür. Satış - Black Decker Pd1200av 12v/12.5watt Araç Süpürgesi
akko Usta Detaycı Üye 13 May 2025 #5 Katılım 15 Kas 2019 Mesajlar 491 Beğeniler 1,127 Yaş 34 İl İstanbul 13 May 2025 #5 senturk35' Alıntı: Evliyseniz eşinize bekarsanız ve aileniz ile yaşıyorsanız annenize bir kablosuz Dyson süpürge alıyorsunuz ve araçta kullanıyorsunuz. Şahsen eşim dyson istediğinde tek şartım buydu Forumda bir arkadaş süpürge satıyor linkini aşağı bıraktım belki işinizi görür. Satış - Black Decker Pd1200av 12v/12.5watt Araç Süpürgesi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Fazlasıyla iş görüyor araç içerisinde. Düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum. İstanbulda iseniz; gelin deneyin beğenirseniz alırsınız..
senturk35' Alıntı: Evliyseniz eşinize bekarsanız ve aileniz ile yaşıyorsanız annenize bir kablosuz Dyson süpürge alıyorsunuz ve araçta kullanıyorsunuz. Şahsen eşim dyson istediğinde tek şartım buydu Forumda bir arkadaş süpürge satıyor linkini aşağı bıraktım belki işinizi görür. Satış - Black Decker Pd1200av 12v/12.5watt Araç Süpürgesi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Fazlasıyla iş görüyor araç içerisinde. Düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum. İstanbulda iseniz; gelin deneyin beğenirseniz alırsınız..