Araç Içi Trim Sesi Giderme Ve Kapı Fitili Koruma | Würth Silikon Sprey

polbaris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Merhabalar , zamanla araç içindeki plastikler sıcaklık değişiminden dolayı esner , birleşim araları açılır ve zamanla iç trim seslerinin artmasına neden olur..Bu uygulamayı denedim ve kendi aracımda olumlu sonuç aldım bundan dolayı böyle bir video çekmiştim sizlerle de paylaşmak istedim.Silikon spreyin markası farketmez ancak en ulaşışabilir würth vardı bunu kullandım.Bu uygulama araçtan araca seslerin gitmesi konusunda değişiyor.Kimi araçta 2 haftada tekrardan sesler başlarken kimisinde tamamen kesiliyor.Detayları videoda anlattım :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler. Merak ettiğim bir husus var.

Silikon sprey sıktığınız yerlerde zaman içerisinde toz toplama ile karşılaştınız mı?

polbaris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
İnceleme için teşekkürler. Merak ettiğim bir husus var.

Silikon sprey sıktığınız yerlerde zaman içerisinde toz toplama ile karşılaştınız mı?
Soyle ki silikon sprey toz toplayan bir malzeme fakat urunu birlesim aralarina sıktigimiz icin birde taşan yerleri bez ile sildigimizden boyle bir sorun ile karsilasmadim

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
merhaba, kapıları ve bagajı açarken yapışma gibi bir durum oluyor . norrmalde soğuk havada olur ama sıcaklar başlayınca oldu bende.

würth ya da sonax gibi işimi görecek bir ürün var mı ? sahte ürün korkusundan birşey alamadım .

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhaba, kapıları ve bagajı açarken yapışma gibi bir durum oluyor . norrmalde soğuk havada olur ama sıcaklar başlayınca oldu bende.

würth ya da sonax gibi işimi görecek bir ürün var mı ? sahte ürün korkusundan birşey alamadım .
Wurth silikon sprey yardimci olacaktir diye dusunuyorum