Merhaba 2013 polo aracıma temizlik ürünleri almak isitiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz konuyla ilgili baktığımda parlatanadamlar sitesinde ve bi iki internetten öenrenlere baktığım ürünlerden seçtim ama bilgili olduğumdan değil
Aracı benzinlikte Yıkıyorum.
Jant temizleme demir tozu sökücü ve Fırçası
Lastik Parlatıcı ve süngeri
Hızlı cila
Araç Torpido Temizleme ve Fırçası
Döşeme temizleyici
Son olarakda Fırçayla temizlendiği için daha önceden çizikler var çizik giderici ne alınabilir ve fırça yıkamak yerine fiyat performans hangi sünger alınmalı
Ben biraz araştırdım 1 saat felan bi iki ürün aklımda var onlarıda yazim onun yerine şunu alma bunu al bu daha iyi fiyat performans dediğiniz ne alabilirim yukarıdaki ihityaçlarımdan
Jant temizlemek için parlatanadamlar sitesinde Good Stuff Remover Marka jant temizleyici var 1 litre Sprey 380 tl
Lastik parlatıcı :Sonax Extreme Nano lastik parlatıcı jel gördüm 400 tl
Hızlı cila sonax HighspeedWax ürünü var 200 tl
Araç torpido temizleyici içinde Sonaxın ürününe baktım 170 tl
Döşeme temizleyici sonaxın ürünü yine 190 tl
Biraz konuyla ilgili baktığımda parlatanadamlar sitesinde ve bi iki internetten öenrenlere baktığım ürünlerden seçtim ama bilgili olduğumdan değil
Aracı benzinlikte Yıkıyorum.
Jant temizleme demir tozu sökücü ve Fırçası
Lastik Parlatıcı ve süngeri
Hızlı cila
Araç Torpido Temizleme ve Fırçası
Döşeme temizleyici
Son olarakda Fırçayla temizlendiği için daha önceden çizikler var çizik giderici ne alınabilir ve fırça yıkamak yerine fiyat performans hangi sünger alınmalı
Ben biraz araştırdım 1 saat felan bi iki ürün aklımda var onlarıda yazim onun yerine şunu alma bunu al bu daha iyi fiyat performans dediğiniz ne alabilirim yukarıdaki ihityaçlarımdan
Jant temizlemek için parlatanadamlar sitesinde Good Stuff Remover Marka jant temizleyici var 1 litre Sprey 380 tl
Lastik parlatıcı :Sonax Extreme Nano lastik parlatıcı jel gördüm 400 tl
Hızlı cila sonax HighspeedWax ürünü var 200 tl
Araç torpido temizleyici içinde Sonaxın ürününe baktım 170 tl
Döşeme temizleyici sonaxın ürünü yine 190 tl