Araç Yıkama ve Parlatma Seti Hk.

alitufan55

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar. Uzun zaman önce foruma kayıt olmuştum fakat gönderi açmak bugüne nasipmiş. Bende sizlere özenerek güzel bir çeyiz hazırlamak istiyorum fakat oldukça tecrübesizim. Set halinde good stuff - work stuff malzemelerini almayı düşünüyorum. Bunlar tek tek almak mı daha iyi olur yoksa toplu şekilde mi? Fiyat olarak nasıl? Onun yerine bunu al dediğiniz ürün varsa tavsiyelerinize açığım. Bir amatöre açıklarsanız çok mutlu olurum:)

Aklımdan geçen ürün: WORK STUFF - GOOD STUFF WASH KIT – Araç Yıkama ve Parlatma Seti

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhabalar. Uzun zaman önce foruma kayıt olmuştum fakat gönderi açmak bugüne nasipmiş. Bende sizlere özenerek güzel bir çeyiz hazırlamak istiyorum fakat oldukça tecrübesizim. Set halinde good stuff - work stuff malzemelerini almayı düşünüyorum. Bunlar tek tek almak mı daha iyi olur yoksa toplu şekilde mi? Fiyat olarak nasıl? Onun yerine bunu al dediğiniz ürün varsa tavsiyelerinize açığım. Bir amatöre açıklarsanız çok mutlu olurum:)

Aklımdan geçen ürün: WORK STUFF - GOOD STUFF WASH KIT – Araç Yıkama ve Parlatma Seti
Sırf hepsi birlikte olduğu için avantajlı gözüküyor ama aslında bu fiyatlara çok daha fiyat performans bi set dizebilirsiniz ayrı ayrı olarak.
Şampuan vonixx v floc
Ön yıkama şampuanı k2 bela
Hızlı cila vonixx blend
Lastik parlatıcı deturner
Demir tozu k2 roton
Cam temizleyici k2 nuta
Sinek böcek için k2 nuta anti insect
Eldiven klin, adams garage
Lastik parlatma aplikatör cartainer
Detay fırçaları cartainer
Kurulama havlusu adams garage, nasiol, klin purestar
Cam bezi carbon cam bezi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Sırf hepsi birlikte olduğu için avantajlı gözüküyor ama aslında bu fiyatlara çok daha fiyat performans bi set dizebilirsiniz ayrı ayrı olarak.
Şampuan vonixx v floc
Ön yıkama şampuanı k2 bela
Hızlı cila vonixx blend
Lastik parlatıcı deturner
Demir tozu k2 roton
Cam temizleyici k2 nuta
Sinek böcek için k2 nuta anti insect
Eldiven klin, adams garage
Lastik parlatma aplikatör cartainer
Detay fırçaları cartainer
Kurulama havlusu adams garage, nasiol, klin purestar
Cam bezi carbon cam bezi
Abimiz top ürünleri yazmış listede kötü ürün yok bu listeden seçin daha iyidir fiyat konusunda.