Araçtan Wax Nasıl Çıkartılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Fireballun wax sökücüsü var youtubeda cilala parlat abi denemişti işe yarıyor diyordu bi bakın isterseniz.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Merhaba,
Aşağıdaki ürünü aracıma uyguladım ama hem çizgi çizgi oldu hem de çok kir tutuyor .Kolay yoldan wax ı aracımdan nasıl çıkartırım?
https://www.hepsiburada.com/quick-wax-oto-hard-wax-150gr-pm-HBC00002X08QB
1 , 2 aya kendi kaybolur araç üzerinden. Freeball bende var, söker ama boş yere bu ürüne para harcama. Bu fiyatlarda freeball gereksiz, 100 ML anca kullanırsın 400 ml mi elinde kalır, çok lazım olan bir ürün değil. Varsa elinde güçlü şampuan onu kullan, petrol köpüğüde kullanabilirsin zayıflar 3 , 5 yıkamaya birşey kalmaz.

Can123

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
1 , 2 aya kendi kaybolur araç üzerinden. Freeball bende var, söker ama boş yere bu ürüne para harcama. Bu fiyatlarda freeball gereksiz, 100 ML anca kullanırsın 400 ml mi elinde kalır, çok lazım olan bir ürün değil. Varsa elinde güçlü şampuan onu kullan, petrol köpüğüde kullanabilirsin zayıflar 3 , 5 yıkamaya birşey kalmaz.
Teşekkür ederim.Sonax araç yıkama şampuanını kullanıyorum.Umarım kısa zamanda wax etkisini kaybeder.

Can123

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba,
Waxın geçmesi için aracımı sürekli yıkadım fakat geçmedi.Diğer ürünler biraz pahalı olduğu için linkteki ürünü satın aldım.Fiyatı diğerlerine göre daha uygundu.Uygulamasında çok az sprey ile yüzeye sıkıyorsunuz ve bez yardımı ile sıkıyorsunuz.Uçucu olduğu için silmenize bile gerek yok aslında.Yardım eden herkese teşekkür ederim. https://cdn.dsmcdn.com/ty518/product/media/images/20220829/23/166838359/555132876/1/1_org_zoom.jpg için Google Gl Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...