Aranızda olmaktan mutluyum.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim

lafons

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Biraz kendimden bahsedeyim, ismim Ali Özcan, 1975 liyim, Alsancak'ta oturur, gıdada inşaat malzemeleri satışı yaparız (babam ve ağabeyim ile ) işimiz gereği yıllarca L300 panelvan kullandığım için terapilerden uzak kaldım. Gençliğimde nissan sunny, alfa romeo kullandığım dönemlerde terapiler yapardım. Sonra Honda HRV alıp evlendim ve aile babası oldum, çoluk çocuk, iş güç, honda yıllarca otoparkta yattı, toz içinde, sırf aküsü bitmesin diye arasıra çalıştırmaya giderdim, otoparkın içinde en üst kata çıkıp tekrar iner park ederdim. Alsancak'ta trafik ve park yeri sorunu yüzünden bir de L300 sürekli elimin altında olduğundan Hondayı kullanamadım, honda hala duruyor ama kayınpedere verdim, onun oturduğu sitede kapalı otoparkı var orada muhafaza ediyor ve sağ olsun kızımı üniversiteye getirip götürüyor. 1 ay önce L300 ü satıp sıfır toyota corolla cross alınca terapilere başladım ama 25 yıl geçmiş, bizim zamanımızda çbs pasta meşhurdu o derece yani.
Lafı uzattığımın farkındayım, değerli vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin ama bunları yazmak da bir nevi terapi oluyor. Daldan dala zıplamak gibi olacak ama iyi bir elektronik sigara kullanıcısıyım ve likitlerimi kendim demler, telini pamuğunu kendim sararım, ateşli sigarayı bıraktığım dönemde bu konudaki forumlarda çok vakit geçirmiş ve elektronik sigarayı iyice öğrenmiştim, sorusu olan merakı olan özelden yazabilir.
Ayrıca borsa ile ilgiliyim, robotlar ile al sat yapmaktayım, bu konuda da kendimce deneyimliyim, başka meraklılar da varsa özelden yazabilir.
Masa tenisinde çok iyiyim, kendimce madalyalar almışlığım oldu, her gün oynarım, bu konuda da oynayan veya başlamak isteyen varsa yardımcı olurum.
Son birkaç cümle ile bitireyim, bu biraz da temenni olacak, bu forumdaki İzmir'de yaşayan arkadaşlarla ara sıra buluşmayı tanışmayı terapi etkinliği yapmayı da çok isterim belki daha önce yapılmıştır, beni de aranıza alın, yapılmamış ise yapalım. Tekrar görüşmek üzere şimdilik benden bu kadar.