İnceleme Areon Deri Mendilleri

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben mendil tipi ürünleri kullanmayı seviyorum, benim açımdan hem zamandan kazandırıyor hem de mikrofiber bez kirletmemiş oluyorum hem de uygulaması pratik oluyor.
Bu da merak edip satın aldığım ürünlerden bir tanesi. Çeşitli yerlerde satılıyor. Sanırım en fazla satıcı da trendyolda mevcut.
Ürünü her gün kullandığım Duster'ın koltuklarında kullandım. Farkı görmek adına da yarı yarıya uygulama yaptım. Her gün kullanınca etkisi çabuk bitti ama açıkçası hiç ummadığım bir etkisi oldu. Koltuk yüzeyi kaygan hale geldi :)
Neyse efem, merak edenler için bir video derledim. Videonun sonlarında 2 ayrı günde çektiğim güncel durum bilgisi de mevcut. :)
@mirafiori Dikkatine sağlık :) Düzenledim :) (ben bu videoda peş peşe çekim yaptığımı unutmuştum :( )

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi tekrardan eline sağlık, çekim yöntemini ve bir giriş için kaç tekrar alındığını görmüş olduk :D

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Ben mendil tipi ürünleri kullanmayı seviyorum, benim açımdan hem zamandan kazandırıyor hem de mikrofiber bez kirletmemiş oluyorum hem de uygulaması pratik oluyor.
Bu da merak edip satın aldığım ürünlerden bir tanesi. Çeşitli yerlerde satılıyor. Sanırım en fazla satıcı da trendyolda mevcut.
Ürünü her gün kullandığım Duster'ın koltuklarında kullandım. Farkı görmek adına da yarı yarıya uygulama yaptım. Her gün kullanınca etkisi çabuk bitti ama açıkçası hiç ummadığım bir etkisi oldu. Koltuk yüzeyi kaygan hale geldi :)
Neyse efem, merak edenler için bir video derledim. Videonun sonlarında 2 ayrı günde çektiğim güncel durum bilgisi de mevcut. :)
@mirafiori Dikkatine sağlık :) Düzenledim :) (ben bu videoda peş peşe çekim yaptığımı unutmuştum :( )
Benim araçta değil de evdeki koltuk suni deri, evdeki apclerle de silesim gelmiyor açıkçası eve ürün getirsem ortalıkta kalıyor. O tarz yerlerde kullanabilirim, teşekkürler.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Benim araçta değil de evdeki koltuk suni deri, evdeki apclerle de silesim gelmiyor açıkçası eve ürün getirsem ortalıkta kalıyor. O tarz yerlerde kullanabilirim, teşekkürler.
Ben ürünü önce ne olur ne olmaz diye ofisteki koltukta denedim. Baktım olumsuz bir durum yok Duster'da denedim. İlginç bir şekilde güzel bir kayganlık oluşturdu. Benzer kayganlık crystal concept markasının deri bakım ürününde de olmuştu. Tabi onun etkisi 1 ay sürmüştü.
Evde kullanıma da uygun bir ürün. Ben seviyorum böyle pratik ürünleri, işimi gördü mü, gördü. Beklentim de en fazla 15 gündü biraz erken su koyuverdi.
Ama yeri geliyor bazen günde 3 defa otomobile binip iniyorum. Bu durumda bile aslında iyi dayandı bile diyebilirim.

Son düzenleme:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Şu anda tam ihtiyacım olan ürün. Test için teşekkürler. Dayanımı tırtmış ama çok pratik.
Ya aslında dayanımı günlük kullanılan otomobil için bu kadar sürdü. Yani her gün kullanılmayan otomobilde etkisi biraz daha uzun olabilir :)
Ben yeri geliyor bazen otomobile günde 3 defa binip-iniyorum. Sürekli temastan ve sürtünmeden haliyle etkisi kısa sürdü :D