Arexons Exterior Plastic Treatment (Dış Plastik Bakım/Koruma) İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünün bana göre felaket kötü ve baskın bir kokusu var. Öyle ki, ciğerlerinize bile oturur o derece. Kullanmadan önce mutlaka filtreli maske takmanızı öneririm. İçeriğinde kıyamet kadar kimyasal var. Çok fazla gaz çıkışı var. Malesef sadece yüzeye püskürtmek ve ardından da silmek gerekiyor. Ekonomik olsun beze veya süngere sıkayım uygulama yapayım derseniz malesef etkili olmuyor. Biraz da bol sıkmanız gerekiyor yoksa eşit bir şekilde de uygulama mümkün olmayabilir.
İlk etapta tek başına boncuklanması çok güzel sanmıştım fakat zeminde bir ürün olduğunda onunla kardeş kardeş geçinip daha iyi bir boncuklanma yapabiliyor.
Yüzeyi güzel toparlıyor. Kalıcılığı ise en fazla 1 ay. Eğer aracınızı pH değeri yüksek bir şampuan ile yıkarsanız da tek yıkamada ürünün tamamını olmasa da büyük bir kısmını yüzeyden temizleyebilirsiniz. Yani, dayanıklılığı malesef zayıf.
Bir daha alırmıyım, sırf kokusu ve fazla gaz çıkışı yüzünden almam. :(
İzlemek isteyenler için videoyu aşağıya bırakıyorum :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi maşallah çok formundasın tebrik ediyorum. Yorum yazmıyorum diye kızmayınız takipteyiz herdaim.
Selsilde 2-3 yıkama gidiyor. Bende bu tarzı çok seviyorum. Çok pratik oluyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hakan Hocam eline saglik aslinda ürün fena degil ancak sarfiyati ve dayaniklilik konusunda ön plana cikiyor bu da acaba mi diye insan i dusunduruyor :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık kesene bereket abi,kullanım açısından bazen çare olabiliyor uygun fiyata yakalanırsa belki tercih edilebilir. Teşekkür ederiz :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık incelemeyi baştan sona kadar izledim.
Gazlı sprey ürünleri uygularken solunduğu yada göze kaçtığı için ben pek sevmiyorum.
Ayrıca bana çok pratik de gelmedi, yanı sıkarken başka yüzeylere bulaşmaması için ekstra dikkat etmeniz gerekiyor, sonrasında bezle bir daha silmek gerekiyor böyle olunca da ürün bence hızlı uygulama ve pratiklik konusunda sınıfta kalıyor.
Bunu tüm dış plastik yüzeye uygulayacağınız sürede, PSS ile yaklaşık aynı zamanda uygulama yapılabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca 55TL gibi fiyatı ile de sarfiyat göz önüne alındığında ayrıca eski bir noktada bulunuyor.
Alınmayacaklar listesine yeni bir ürün daha eklediğiniz için teşekkürler :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hakan abi yorum yapmayı kanalında tercih ediyorum. Yorumlar videoları ve kanalı önerinlere çıkardığı için, faydamız olsun :)
Tekrardan eline sağlık :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık Hakan'cığım, bu tarz ürünleri seviyorum aslında, çok pratik oluyorlar.
Ben bunun yerine selsil i tercih ederim.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık incelemeyi baştan sona kadar izledim.
Gazlı sprey ürünleri uygularken solunduğu yada göze kaçtığı için ben pek sevmiyorum.
Ayrıca bana çok pratik de gelmedi, yanı sıkarken başka yüzeylere bulaşmaması için ekstra dikkat etmeniz gerekiyor, sonrasında bezle bir daha silmek gerekiyor böyle olunca da ürün bence hızlı uygulama ve pratiklik konusunda sınıfta kalıyor.
Bunu tüm dış plastik yüzeye uygulayacağınız sürede, PSS ile yaklaşık aynı zamanda uygulama yapılabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca 55TL gibi fiyatı ile de sarfiyat göz önüne alındığında ayrıca eski bir noktada bulunuyor.
Alınmayacaklar listesine yeni bir ürün daha eklediğiniz için teşekkürler :)
Desteğin için çok teşekkür ederim :) Bunda göze kaçma durumu olmadı ama ciğerleri perişan etme durumu söz konusu. Açık havada bile oldukça baskın bir kokusu ve gaz çıkışı var. Kapalı ortamda ve havalandırması kötü alanda maskesiz uygulamamak lazım. :(
Ha birde evet başka yerlere bulaşma konusunda da çok haklısın. Arka sileceğe uygulamak istediğimde arka cama az da olsa bulaştı. Ha silince temizlendi ama 2 kere iş oldu :(
Netice, özellikle kokusu yüzünden hiç tavsiye etmiyorum :(

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Evet kokusu var ama beni rahatsız etmedi yada alıştım bilemiyorum seni rahatsız eder mi. Açık havada kullanıyorsun sen aslında, çok rahatsız edeceğini zannetmiyorum.
Filtreli yarım yüz maskem var onu takarım artık. Beni maske ile gören olursa artık durumu nasıl toparlarım bilemiyorum :D :D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğine sağlık kesene bereket abi,kullanım açısından bazen çare olabiliyor uygun fiyata yakalanırsa belki tercih edilebilir. Teşekkür ederiz :)
Aslında fiyatı şu an için uygun gözüküyor. Artık 50-60 TL 'ye uygun demeye başladık ya dur bakalım başımıza daha neler gelecek :(
Desteğin için de teşekkür ederim :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan Hocam eline saglik aslinda ürün fena degil ancak sarfiyati ve dayaniklilik konusunda ön plana cikiyor bu da acaba mi diye insan i dusunduruyor :)
Sarfiyat benim için fazla :( Dayanıklılık da ortalarda kalıyor, ne iyi ne kötü. Neyse, kullandım, bitti gitti. :) Merak eden içinde videosu da var. Açar bakar, aklına yatar ise alır, yatmazsa almaz :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi maşallah çok formundasın tebrik ediyorum. Yorum yazmıyorum diye kızmayınız takipteyiz herdaim.
Selsilde 2-3 yıkama gidiyor. Bende bu tarzı çok seviyorum. Çok pratik oluyor.
Ya canın sağolsun, kimse yorum yazmasa da olur. Konusu ve videosu olsun, merak eden izlemese de konuyu okur olur biter işte :)