arexons fulcron double incelemesi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu incelememiz her yıkamada mutlaka kullandığım ve sevdiğim bir ürün olan Arexsons un ürettiği fulcron double. Ürün aslında bir apc yani genel temizleyici ve oldukça güçlü. Ben sadece davlumbaz temizliğinde kullanıyorum. Davlumbazım ne kadar kirli olursa olsun kuru iken bu ürünü sıkıp 3-5 dakika bekleyip tazziklli su ile girişiyorum. Bütün kiri akıtıyor. Benim gibi davlumbaz temizliğine karşı pinpirikli bir adam değilseniz fırçaya falan gerek kalmıyor.
Şimdi resimler ve çok kötü çekilmiş bi videomuzla ürünü görsel olarak anlatalım. Daha doğrusu o kendini anlatsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Aynen güzel bir ürün ben de davlumbazlar için kullanıyorum işini iyi yapıyor.
Ayrıca bugün bir ürün gördüm Turmepa Yağ çözücü diye, portakal yağından falan yapılıyormuş kokusu tam portakal gibi bu ürünle fulcron u karşılaştıracağım bakalım iş yapıyor mu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
serdar8424' Alıntı:
Aynen güzel bir ürün ben de davlumbazlar için kullanıyorum işini iyi yapıyor.
Ayrıca bugün bir ürün gördüm Turmepa Yağ çözücü diye, portakal yağından falan yapılıyormuş kokusu tam portakal gibi bu ürünle fulcron u karşılaştıracağım bakalım iş yapıyor mu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonucu bekliyorum.

newest

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Onur Bey elinize sağlık. Böyle değişik ürünlerin incelenmesi hoş şeyler. Davlumbaz plastiğinde solma falan oldu mu acaba.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
newest' Alıntı:
Onur Bey  elinize sağlık. Böyle değişik ürünlerin incelenmesi hoş şeyler. Davlumbaz plastiğinde solma falan oldu mu acaba.
Herhangi bir  deformasyon olmadı, üstüne bir de barebones yada magic dressing uygulayınca fabrika ayarlarından güzel  oluyor.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Onur abi eline sağlık, ben bizim buralarda bulamadım bunu bulsam alıp deniyicem

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Onur abi eline sağlık, ben bizim buralarda bulamadım bunu bulsam alıp deniyicem
Ben bauhaus tan alıyorum kardeşim, varsa bauhaus orada vardır kesin.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hiç bilmediğim bir üründü. Uzun vadede zararı olur mu? Bilemiyorum.
Alıp denemek lazım.
Temizlik gücü hoşuma gitti. İnceleme için teşekkürler.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Temizlik gücü gayet güzel bizim buralarda hiç denk gelmedi.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

BuDeliMi

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
onurçiko' Alıntı:
Bu incelememiz her yıkamada mutlaka kullandığım ve sevdiğim bir ürün olan Arexsons un ürettiği fulcron double. Ürün aslında bir apc yani genel temizleyici ve oldukça güçlü. Ben sadece davlumbaz temizliğinde kullanıyorum. Davlumbazım ne kadar kirli olursa olsun kuru iken bu ürünü sıkıp 3-5 dakika bekleyip tazziklli su ile girişiyorum. Bütün kiri  akıtıyor. Benim gibi davlumbaz temizliğine karşı pinpirikli bir adam değilseniz fırçaya falan gerek kalmıyor.
Şimdi resimler ve çok kötü çekilmiş bi videomuzla ürünü  görsel olarak anlatalım. Daha doğrusu o kendini anlatsın.

[video=youtube]https://youtu.be/IIbAWaCTOS8[/video]

Bu ürün için yorumları ararken buldum siteyi,  plastik kısımlara zarar verdi mi iç kısımlarda ? Cevap icin sımdıden tesekkur ederım

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
selamcı' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:
Bu incelememiz her yıkamada mutlaka kullandığım ve sevdiğim bir ürün olan Arexsons un ürettiği fulcron double. Ürün aslında bir apc yani genel temizleyici ve oldukça güçlü. Ben sadece davlumbaz temizliğinde kullanıyorum. Davlumbazım ne kadar kirli olursa olsun kuru iken bu ürünü sıkıp 3-5 dakika bekleyip tazziklli su ile girişiyorum. Bütün kiri  akıtıyor. Benim gibi davlumbaz temizliğine karşı pinpirikli bir adam değilseniz fırçaya falan gerek kalmıyor.
Şimdi resimler ve çok kötü çekilmiş bi videomuzla ürünü  görsel olarak anlatalım. Daha doğrusu o kendini anlatsın.

[video=youtube]https://youtu.be/IIbAWaCTOS8[/video]

Bu ürün için yorumları ararken buldum siteyi,  plastik kısımlara zarar verdi mi iç kısımlarda ? Cevap icin sımdıden tesekkur ederım
İç plastik kısımlarda denemedin fakat iç trimlere ağır gelebilir bu haliyle. Ama yarı yarıya  yada 1/3 oranda sulandırılmış şekilde kullanılabilir tabii ki de. Ürün zaten asıl olarak genel temizleyici(apc) . Kullanacağınız bölgeye göre  sulandırıp kullanabilirsiniz.  Görünmeyen bölgelerde  spot testlerle en uygun oranı bulabilirsiniz.