[ARIYORUM] MODİFİYE EDİLMİŞ SECHO VB.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Secho alıp, modifiye edeyim dedim ama maalesef, o kadar zamanım hiç yok..
Elinde modifiye edilmiş fazladan Secho vb. ön yıkama için kullanılacak ürün var ise alabilirim..

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba, o kadar zaman alan bir iş değil aslında ama tutturması biraz zahmetli evet. Yani doğru boyut ve noktadan hortumu delmek, keçeleri kesip hazırlamak vs...

İlla modifiye edilmiş bir ürün mü arıyorsunuz? Bu tercih fiyat açısından mı?

Elimde Epoca Tec One 1000 Foamer var, tavsiye etmem ama almayı düşünürseniz yardımcı olurum.
Neden tavsiye etmem? Çünkü kapasitesi 1 litre :) Tüm araç ön yıkamasında kullanmak için çile çekersiniz. En az iki kere doldur + sürekli pompala.

1577705770641.png

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
teşekkür ederim öncelikle.
söylediğim gibi hem zamanım yok, hem de pek elim yatkın değil bu tür işlere.
Modifiye edilmiş ürünü fiyat açısından ve daha iyi köpük performansı veriyormuş o yüzden istiyorum

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Çok uğraştıran birsey değil ben 2 litrelik pompadan onbes dk da yaptım sizde yapabilirsiniz ha ille alacam dersen benim pompa Samsun da ayın 20 sinde gideceğim, gidince sana kargolarim. videosu forumda vardı

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok uğraştıran birsey değil ben 2 litrelik pompadan onbes dk da yaptım sizde yapabilirsiniz ha ille alacam dersen benim pompa Samsun da ayın 20 sinde gideceğim, gidince sana kargolarim. videosu forumda vardı
o güne kadar satan çıkmazsa alabilirim teşekkür ederim :)

Mart’a kadar beklerseniz Alta Foam 2000 ürününü size gönderebilirim.
bu ürün biraz tuzlu oluyor hocam :)

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
benımde vaktım olmadığı ıcın kwazar tercıh ettım fıyatı da makul bence

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Merhaba, o kadar zaman alan bir iş değil aslında ama tutturması biraz zahmetli evet. Yani doğru boyut ve noktadan hortumu delmek, keçeleri kesip hazırlamak vs...

İlla modifiye edilmiş bir ürün mü arıyorsunuz? Bu tercih fiyat açısından mı?

Elimde Epoca Tec One 1000 Foamer var, tavsiye etmem ama almayı düşünürseniz yardımcı olurum.
Neden tavsiye etmem? Çünkü kapasitesi 1 litre :) Tüm araç ön yıkamasında kullanmak için çile çekersiniz. En az iki kere doldur + sürekli pompala.

Ekli dosyayı görüntüle 17983
abi hakan talip olmazsa ben olabilirim, kullanılmış ürün mü ve fiyatı nedir ?

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
benzinlikci tayfadanız tabii :D ben b33 kullanıyorum sampuan olarak secho ile atınca yine biraz daha iş görüyor. ama ya alta foam ya da kwazar düşünmüyor değilim. sechoyu modifiye etmektense bense bir seferde boyle bir ürün almak daha mantıklı

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
PLANT MATE 2 LT - 5 LT -8 LT İlaçlama ve Su Pompası 37,99 TL yerine 20,99 TL
Plant Mate 2 Lt - 5 Lt -8 Lt İlaçlama Ve Su Pompası - n11.com

ve

n11.com'dan ŞARJLI AKÜLÜ İLAÇLAMA POMPASI YEDEK PARÇALARI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Şarjlı Akülü İlaçlama Pompası Yedek Parçaları - n11.com

ile 15 dk da işinizi görecek pompa yapabilirsiniz.. pompanin iç hortumuna yukarıdan raptiye ile bir delik, nozulu da kesip pompanın ucuna yapıştırıyoruz, nozulun arkasına keçe yada bulaşık süngeri yeşilinden kesip koyuyoruz al sana köpük yapan pompa :deli:

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
PLANT MATE 2 LT - 5 LT -8 LT İlaçlama ve Su Pompası 37,99 TL yerine 20,99 TL
Plant Mate 2 Lt - 5 Lt -8 Lt İlaçlama Ve Su Pompası - n11.com

ve

n11.com'dan ŞARJLI AKÜLÜ İLAÇLAMA POMPASI YEDEK PARÇALARI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Şarjlı Akülü İlaçlama Pompası Yedek Parçaları - n11.com

ile 15 dk da işinizi görecek pompa yapabilirsiniz.. pompanin iç hortumuna yukarıdan raptiye ile bir delik, nozulu da kesip pompanın ucuna yapıştırıyoruz, nozulun arkasına keçe yada bulaşık süngeri yeşilinden kesip koyuyoruz al sana köpük yapan pompa :deli:
Ben nozulu sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Bunu döndürerek yerine oturtamıyoruz o halde? Ne ile yapıştıralım ?

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Ben nozulu sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Bunu döndürerek yerine oturtamıyoruz o halde? Ne ile yapıştıralım ?

Ben hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım, IMG_20191231_221551.jpg

nozulun köşe noktasından kestim pompanın ucundaki demiri söküp yapıştırıyorsun.. IMG_20191231_222150.jpg
işaretledigim yerden kesip yapışıracaksin. Nozulun arkasına böyle keçe kesip koyacaksın. ayrıca teflon bant sardım ben ama şart değil..

Bitmiş i şöyle olacak Screenshot_2019-12-31-22-26-06-521_com.google.android.youtube.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...