İnceleme Armor All MAtt Finish Wipes - Temizlik Mendilleri İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu ürünü çok yakın zamanda divortex'ten satın almıştım ve bekletmeden de kullandım. Bir mendile göre çok güzel temizlik yapabiliyor ve yüzeyde yaklaşık 3 dk içinde kuruyor. Bu ürünü özellikle shell kokpit mendilleri ile kıyaslarsam bu ürün açık ara önde çıkar. Arkadaşımın Egea'sındaki kirli plastik parçaları bile tek seferde temizleyebildi ve kirlerin çok az bir kısmı (ki o da göz ardı bile edilebilecek kadar diyebilirim) tekrar görünür oldu.
pH değerini ölçmedim ama bu kadar iyi temizlik yapabildiğine göre pH değeri yüksek bir ürüne benziyor. Koruma ile ilgili hiçbir bilgi yok sanırım koruma özelliği yok ya da varsa da oldukça az. Asıl amacı temizlik.
Video biraz uzun, konuşma kısmı kısa ama uygulama kısmı uzun. Zira kuruduğunu ve kirlerin tekrar görünür olup olmadığını da göstermek istedim o nedenle de biraz uzun oldu.
İzlemek isteyenler için videoyu şöyle bırakayım :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu arada izlendi, beğenildi :) Hemen yorum yapıyorum :)
Bu 3 konu videonun önerilmesi için önemli :) Youtube algoritma :D Desteğe devam :)
Hakan abi 4000 saat doldu mu?

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu arada izlendi, beğenildi :) Hemen yorum yapıyorum :)
Bu 3 konu videonun önerilmesi için önemli :) Youtube algoritma :D Desteğe devam :)
Hakan abi 4000 saat doldu mu?
Başlayacağım onun algoritmasına ya, saat dolmasın diye elinden geleni yapıyor. İstiyorlar ki, adsense'e ödeme yap, seni artık bir ara önerirler.
4000 saat olmadı, olamadı, bu gidişle de olmaz. Neyse artık kısmet.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eline sağlık Hakan abi kesene bereket olsun güzel bir test olmuş. Böyle ürünler nedense benim de çok hoşuma gidiyor. Özellikle iç aksam mendilleri. Malum aşırı tozlu iklim kuşağındayız. Almanya’da arabayı temizliyorum 3-4 hafta sonra ön konsolda ancak toz olurken Türkiye’de 2 gün sonra toz kaplıyor. O yüzden pratik mendiller bence şart oluyor.