Herkese iyi forumlar.Bundan önce kova ihtiyacım olduğu hakkında bi konu açmıştım.Trendyolda Asfa plastik adlı bir üreticide kaliteli gözüken detay kovalarının üçte biri fiyatına kovalar bulmuştum.Sonunda satın aldım.
Öncelikle dirt trap ve grit guard mevzusu var.Benim elimde 3d yazıcı var.İhtiyacımı ordan gidereceğim.Bu durum sizin için sorun olabilir.
1 - Kovanın et kalınlığı güzel malzemesi sağlam
2 - 26.2cm iç çapı var grit guardlarınız uyum sağlayabilir.
3 - Benzinlikte yıkama yapıp duru su ihtiyacını karşılamak isteyenler için baya sağlam kapağı var.
4 - Son olarak da cidden ucuz 1-3-5... Gibi paketli halde satılıyor.Ben 3 adet birini yedek olarak aldım
Renkli olanlar(sarı,turuncu,bordo,mavi)
Tek adet:187tl
Üç adet:397tl
Beyazın ise
Tek adet 139tl
Üç adet 347tl
Bana sorarsanız gayet yeterli.Detay için olan markalara kıyasla da baya ucuz ve fiyat performans.
Tasarımcı ve Endüstriyel Tasarım öğrencisi olduğum için kendimizden esintiler de ekledik tabiki.Stickerı kendim sonradan uyguladım normalde tek düz renk olarak geliyor.
Link:ASFA PLASTİK 18 Lt Endüstriyel Sarı Kova Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Öncelikle dirt trap ve grit guard mevzusu var.Benim elimde 3d yazıcı var.İhtiyacımı ordan gidereceğim.Bu durum sizin için sorun olabilir.
1 - Kovanın et kalınlığı güzel malzemesi sağlam
2 - 26.2cm iç çapı var grit guardlarınız uyum sağlayabilir.
3 - Benzinlikte yıkama yapıp duru su ihtiyacını karşılamak isteyenler için baya sağlam kapağı var.
4 - Son olarak da cidden ucuz 1-3-5... Gibi paketli halde satılıyor.Ben 3 adet birini yedek olarak aldım
Renkli olanlar(sarı,turuncu,bordo,mavi)
Tek adet:187tl
Üç adet:397tl
Beyazın ise
Tek adet 139tl
Üç adet 347tl
Bana sorarsanız gayet yeterli.Detay için olan markalara kıyasla da baya ucuz ve fiyat performans.
Tasarımcı ve Endüstriyel Tasarım öğrencisi olduğum için kendimizden esintiler de ekledik tabiki.Stickerı kendim sonradan uyguladım normalde tek düz renk olarak geliyor.
Link:ASFA PLASTİK 18 Lt Endüstriyel Sarı Kova Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL