Arkadaşlar merhaba geçmişte hayata döndürdüğümüz Gtc aracımızı ben satın almıştım bir kaç eksiğinide ben tamamlayıp biniyor iken aracın eski sahibi abimiz araca talip oldu kıramadık vermek durumunda kaldık bende olduğu süre boyunca malesef konusunu açamadı. Tavanda güneş kronik güneş yanıkları olan Astra H aracımızın boya ihtiyacı olduğunu belirterek boyatıp bize gelmesini rica ettik. Aracı alan değerli abimizin boyacısı tabici caizse kasap boyacısı tavanı boyamış vasat bir şekilde hadi o neyse bir şekilde düzeltiriz fakat maskeleme eksik yapıldığından dolayı araca sinen boya tozlarını çıkarmak içinde g3 kullanmış, biz aracı sıfır çizik ile teslim edip teslim aldığımızda ufak kalp krizi geçirmedik değil. Neyse lafı fazla uzatmadan Türkiye de bir tane olan Astra H Gtc - Opc line en iyi kozmetik haline getirilip teslim edildi.
Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Valet pro Dragon Breath
Kil: Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Da Coarse
Polish: Koch F6
Finish: Sonax Perfect Finish
Koruma : Tac System Uhs
Amcacım yamayı nasıl tekrar açtın anlatsana biraz.
Yansımada forumda tanınan rahatsız arkadaşımın aracı @Nobran
Aracın yapım aşamalarını bu konudan inceleyebilirsiniz büyük bir emek ile bu hale getirdik.
CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.
Okuyan gözlere sağlık keyifli forumlar dilerim.
Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Valet pro Dragon Breath
Kil: Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Da Coarse
Polish: Koch F6
Finish: Sonax Perfect Finish
Koruma : Tac System Uhs
Amcacım yamayı nasıl tekrar açtın anlatsana biraz.
Yansımada forumda tanınan rahatsız arkadaşımın aracı @Nobran
Aracın yapım aşamalarını bu konudan inceleyebilirsiniz büyük bir emek ile bu hale getirdik.
CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.
Okuyan gözlere sağlık keyifli forumlar dilerim.

Diyecek çok sözüm var da forum kuralları müsaade etmiyor.