Merhaba arkadaşlar makina ile ilk denemem aracımda baya bi kılcal çizikler vardı.
Kullanılan Malzeme;
Meguiars 101
Menzerna 2500
Menzerna 3800
Dewalt dwp849x
Sağolun hocam teşekkür ederim. Benim hikayem biraz enteresan. Aracımı sıfır aldım 2018 model 19 çıkışlı aracımda yoğum bi şekilde demir tozu vardı. Gel zaman git zaman garantiden işlem yaptırdım ama olmadı. Yakın zamanda bi işten pek anlamamadan dolayı meguiars 101 i aldım oda en kalın pasta çıktı sonra bu forumu buldum ara et araştır derken menzernanın pastaları ı ve ped lerini aldım en sonra dewaltı aldım. Kendimde motor meslek mezunuyum çalıştığım işyerindede teknik operatörüm. Teknik ekipman konusundada az çok bilgim var bişeyler kafamda birleşti etti derken topladım bütün malzemeleri. Sadece orbital makinam eksik ve onunda arayışı içerisindeyim. Uygun fiyatlı temiz 2. El bişeylere bakıyorum. Hikayemiz bu yani.. saygılar. Belli başlı bazı yerlerde hare kaldı.
Elinize saglik bir yerden baslamak gercekten guzel Meg 101 en begendigim ve cok basarili bir pasta Bol Tozludur Kece ile kullanirken biraz hologram birakir Finaller guzel olmus
Elinize saglik bir yerden baslamak gercekten guzel Meg 101 en begendigim ve cok basarili bir pasta Bol Tozludur Kece ile kullanirken biraz hologram birakir Finaller guzel olmus
Abi ben ilk başta meg 101 i el ile attım sonucu tahmin edemezsin boya matlaştı resmen, mat kırmızı oldu yani sonradan makina falan derken toparladım olayı. Yani bu el ile şöyle yaptım böyle parladı diyenler varya onlar boşa konuşuyor. Ufak tefek yerlerde hare kaldı bu yüzden orbital makina arıyorum.