Audi A3 2014 MSTD_EU_AU_P3151 Yazılım için SSD Navigasyon Nasıl Yüklenir?

EpGenX

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba,

2014 model Audi A3 aracım var ve yazılım sürümüm MSTD_EU_AU_P3151.

Aracımda SSD yuvası olduğunu öğrendim ve buraya navigasyon yazılımı yüklemek istiyorum.
Bu yazılım sürümüne göre SD üzerinden navigasyon kurulumu nasıl yapılır?

Yazılım ve harita güncellemeleri için hangi SD kartlar kullanılıyor?
Montaj veya yazılım yükleme adımları nelerdir?

SD yuvasının yeri ve navigasyon yükleme süreci hakkında video veya sesli anlatım kaynakları var mı?
Navigasyon sistemi altyapısını aktif etmek için ekstra donanım ya da yazılım gerekliliği var mı?

Bu konuda deneyimi olan veya kaynak paylaşabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Hocam sırasıyla ön yıkama, temaslı yıkama, demirtozu temizliği, kil, IPA, wax şeklinde yapıyoruz genelde:D
Şaka bir yana forumun alışık olmadığı teknik bir konu, bilgisi olanlar yazacaktır kesinlikle. Keyifli forumlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba,

Aracımda SSD yuvası olduğunu öğrendim ve buraya navigasyon yazılımı yüklemek istiyorum.

SD yuvasının yeri ve navigasyon yükleme süreci hakkında video veya sesli anlatım kaynakları var mı?
Navigasyon sistemi altyapısını aktif etmek için ekstra donanım ya da yazılım gerekliliği var mı?

Bu konuda deneyimi olan veya kaynak paylaşabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler!

Bu aractan bende vardi Navigasyon ve Arka veya Ön Park Kamerasi bile olmuyor malesef ekran Tft basic ekranmiş

Navigasyon sonradan yüklenmiyor o teyp Modulu komple degisiyor ben o zamanlar.arastirmistim 2020 yilinda 3500₺ idi Navigasyonlu Ekran.Suan da tahminim 40 bin civari vardir.

Tek özelligi Bluetooth baglanmak ve Ekranin iceriye girip cikmasi baska bir özelligi yok ses seviyesi Az Ses Bozulmasin diye kendini kasiyor.Opel,Kia,Hyundai,Ford a kiyasla.

Genel Anlamda Ses Sistemi konusunda WAG Grubu basarisiz bence.(Opsiyonel olarak alinan Bose ler haric)

Skoda superb laurin klement 2025 model 2.0 TSİ ve TDİ modelinden bizce çokca var Canton ses sistemiyle geldi berbat kalitede malesef.Bose nin Harman Kardon un 4/1 i kalitede malesef.

Ford Mondeolarin üzerinde gelen Sony Ses sistemi cok aşiri iyi.

Boyle bir bilgi aktarayim dedim:terlisırıtan:

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,

Şimdiden teşekkürler!

Sadece SD kart ile mümkün değil. MMI ünitesinin değişmesi gerekiyor. Fiyatlar aşağı yukarı @Sefa46 hocamın dediği gibi. Üzerinden çıkan üniteyi alarak 40-45 bin fiyat veren yerler de var. Bir de sizin ekranınız küçük olan, ekran değişimiyle daha yüksek rakamlara da çıkabilir.