Audi A3 Uygulama

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Herkese selamlar yeni yıldan tekrardan sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl dilerim, gönlünüzdekilerin gerçekleşmesi dileğiyle başlayayım :)

Fazla fotoğrafım olmasada özetlemeye çalışalım 11 yaşında olan araç tahmin ediyorum ki daha önce hiç uygulama görmemiş aldığımız mikron değerlerine göre :)

Tamponlarda bolca deforme kaput ve taban gibi paralel bölgelerde reçine yanıkları gibi pürüzlerimiz vardı

Polisaj için gerekli ön hazırlığı yaptıktan sonra detaylı iç temizlik işlemlerine başladım;
Tavanda Würth Activ Clean ile yukarıdan aşşağı doğru başladım,koltuklarda VP CC ve taban halısında eser miktarda KC GS ile devam ettim matkap uçla fırça ve vakum yöntemiyle

Uygulama sonrası

Dış kısımda flowey b33 ile ön yıkama,ardından yine b33 ile temaslı yıkama yaptım oldukça kirli bir haldeydi öncesi fotoğraflarım yok ne yazık ki.

Daha sonra flowey R10 Demir tozu temizleyici ve bilt hamber kil ile devam ettim kilin ilk panel görüntüsü :)

Ufak bi alanda spot test yapmak istedim bant çoktu bantlayayım dedim :p

şöylede ufak bir kesit bırakayım

ımg_1950

Tac System Refinish 1 rotary ile obey keçe kullandım cuttingte
Tac System Refinish 2 ve rupes sarı ped orbital ile devam edip bitirdikten sonra aracın yıkamasını yapıp pasta tozları ve artıklarından kurtulduk gerekli kontrolleri yaptıktan sonra

Final olarak Rupesin yeni ürünü olan hem koruma içerikli finish ürünü olan Rupes Uno rupes finish ped kullandım hem uygulaması hem parlaklığı hem kayganlığı kendini çok beğendirdi bana oldukça keyif aldım son kat uygulamasından sonra finallerimiz

Okuyan, göz gezdiren herkese teşekkürler :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
:kalplix:
Şu siyahları ortaya böyle ihbarsız atmayın. Bi gözlük, bi filim bişi alalım. Gözümüz kamaşıyor. Ellerine sağlık
Estafurullah Hurşit hocam sizin siyahların yanında lafı olmaz :)

Elinize saglik Can Hocam gayet yerinde ve guzel uygulama olmus Siyah ve Sen Harikasin :)
Teşekkürleri Sefa hocam,elimden geldiğince toparlamaya çalıştım. Estafurullah diyip siyah sizin işiniz diyorum efenim :)

toygar68

Amatör Detaycı
Üye
Harika bir uygulama araba hayat bulmuş resmen ellerinize sağlık hocam

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık Can %50 ve final fotoları harika iyi iş çıkartmışsın.

DENİZLİ

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Hocam eline saglik arac kendine gelmis guzel olmus insallah arac sahibide dikkat eder :) masallah :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
yine çok keyifli bir uygulama gönderisi olmuş. Elinize emeğinize sağlık :)
Çok teşekkürler hocam,beğenmenize sevindim :)

Ellerine sağlık güzel olmuş evrim geçirmiş dışı kısmı :alevv:
Teşekkürler Berkay hocam :)

İnci gibi maşallah elinize sağlık hocam
Bakımı zor ama temiz hali çok keyifli bir renk hocam,teşekkürler

Ellerine sağlık Can %50 ve final fotoları harika iyi iş çıkartmışsın.

DENİZLİ
Beğenmene sevindim abi,teşekkürler :)

Hocam eline saglik arac kendine gelmis guzel olmus insallah arac sahibide dikkat eder :) masallah :)
Pek sanmıyorum ama Hilmi hocam bakalım,teşekkürler:)

Beyaz arabayı sattıracaksınız bana sonunda :(
Aman hocam beyazda iyidir :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık finaller çok başarılı duruyo, ancak fotoğraflar çok az geldi daha çok fotoğraf isteriz :) Bütün bu işlemler ne kadar sürdü acaba?

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ellerinize sağlık finaller çok başarılı duruyo, ancak fotoğraflar çok az geldi daha çok fotoğraf isteriz :) Bütün bu işlemler ne kadar sürdü acaba?
Hocam 3 gün diyebiliriz süre için, maalesef uygulama yaparken çok fotoğraf işine hakim olamıyorum,öncesini çekmişim sonrası yok sonrası var öncesi yok gibi durumlar oluyor hep :) yinede daha fotoğraflı aktarmaya çalışırım tabi, teşekkür ediyorum

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@can26, bey elinize saglık. yine bir kurtarma operasyonu ve başarılı sonuçlar.. sahibi güzel günlerde kirletsin.

iyi detaylar.