Arkadaslar Selamlar Haftanin İlk Gününden Merhaba Malum Pandemi Kisitlamasi az da olsa kaldirildi bircogumuz işine gücüne basladi temennimiz tamamen bitmesi ve o güzel günlere ulasmak
Bugün kü uygulama yaptigim arac yine bir arkadasimin araci aslinda bu pandemi nedeniyle gecen seneden söz verdigim arkadaslarin uygulamasini yaptik
Arac cok yorgun ve bolca hologram ve çiziklerle doluydu Fabrika ayarlarina döndürmem
14 saatimi aldi.İstedigimiz sonuca ulastik ve Uygulama ve detaylar sizler le arkadaslar
Uygulama Malzemeleri
Dis Detay
Valet Pro Foamula 1 (Ön Yikama Sampuani)
Valet Pro Concentrated (Kova Sampuani)
Shiny Garage Dtox (Demirtozu Temizleme)
Flowey R1 (Jant Temizleme)
Shiny Garage Smooth (Kil Kaydirici)
Matcch Agresif Kil
Adam s VRT ( Plastik Aksam Yenileyici)
Carwin 1 Lastik Parlatici
İç Detay
Britemax İnterior Cleaner (İc Detay Temizlik)
Britemax İnterior Dressing (İc Detay Koruyucu)
Valet Pro Advanced İnterior Cleaner (Kumas Koltuk Temizleme)
Polisaj Aşamasi
Sonax Cutmax ( Kalin Pasta)
Scholl E2000 (İnce Pasta)
3D Aca 520 (Hologram temizleyici Final Pastasi)
Shiny Garage Glaze
Chemical Guys 50/50 Concours Carnauba Wax
İlk Olarak Öncesi Sonrasi Resimlerden baslayalim yogun Ciziklerden.
Dış Detay Uygulamasi
Ön Yikama/Jant Temizleme/Temasli Yikama
Kaporta Demirtozu Temizligi/Aracin Durulanmasi/Kil Uygulamasi ve Maskelem İslemleri
Temizlik ve Ön Hazirligimiz bittikten hemen sonra Polisaj İslemine Basliyorum.
Stanley Rotary/Yün Keçe/Sonax Cutmax
download url photo
Cutting İslemin Hemen arkasindan
Stanley Rotary/Soff Buff Ped/Scholl E2000
Polisaj İslemim Tamamlanmistir.Araci Tekrar Yikamaya ve Detaylandirmaya aliyorum.
İşlemimiz devam ediyor
Autocare Orbital/Hutu Ped/3D Aca 520
3D nin en cok sevdigim ürünü bu diyebilirim arkadaslar finali parlaklik gercekten cok guzel isini iyi yapiyor silmesi cok kolay.
Autocare Orbital/Hutu Finish Ped/Shiny Garage Glaze
Shiny Garage nin Glaze Uygulamasi kolay ancak silmesi zor hafif leke birakiyor Bazi yerlerde 2-3 Defa gectigim oldu Parlaklik olarak güzel Tercih edilebilir.
Yapilan İslemi Chemical Guys 50/50 Wax ile Taclandirarak Finale geciyorum.
İç Detay Uygulamam
Torpido Temizligi icin Britemax İnterior Cleaner Kullandim Torpido Bölgesinde uygulama yaptim ancak Fazla begenmedigimi soyleyebilirim hosuma gitmedi Torpidoya uyguladiktan sonra Shiny Garage nin Quik İnterior Detailer ina gectim Kapi lari diger vinil aksamlaei onunla temizledim.Koruma Olarak Britemax in İnterior Dressing ürününü kullandim Finali güzel begendim Finali Ne Parlak ne de Mat Orta Parlaklikta Gözü yormuyor
Dış Detay Vinil-Kaucuk ve Plastik Aksamlar icin Adam s VRT kullandim Ürün güzel begeniyorum Ped le uygulayip fazlaligini aliyorum Bezle.
Camlarin Temizligi icin AutoBrite Crystal Glass Cleaner Ürün ün kokusu guzel ancak fazla kullanmamak gerekiyor Leke yapiyor silmesi zorlasiyor saglam bir cam bez inizin olmasi gerekiyor.
Lastik ler icin cok begendim tam fiyat Performans ürünü olan Carwin 1 Lastik Parlaticiyi kullandim 1/2 Sulandirarak kullandim.İslak Gorunumu ve Parlakligini seviyorum.
Artik Finallerdeyiz