Audi A4 2.0 Tdi Beyaz Renk Boya Koruma Uygulasi (Cutmax-Scholl E2000-3D Aca 520-Shiny Garage Glaze-Chemical Guys 50/50 Concours Wax)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bu günlerde çok güzel beyaz araçlar görüyoruz sayenizde, uzun zamandır detaylı iç temizliği de görmemiştik çok iyi oldu özlemişiz,
Elinize emeğinize sağlık

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Sefa üstadım. Gözlerimiz şenleniyor sayende. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hkn Özdmr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
elinize emeginize saglık uygulamanız sahane olmus final resimleri güneş altında muhtesem cıkmıs aslında cok detaycı kişiler genelde gölge alanda veya kapalı alan içinde ışık altında cekiyor reklam yapıyor hatayı veya kusuru gizlemek için oldugunu düşünüyorum veya ben yanlışda düşünüyor olabilirim bir uygulama yapan bu forum cok iyi kişiler oldugunu gördüm @CNR Detailing @bugrahongul @Sefa46 @onurçiko benim farkettiğim kişiler

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize saglik tertemiz bir uygulama olmus tebrik ederim
Tesekkur ederim guzel yorumuz icin :)

Ellerine sağlık Sefa üstadım. Gözlerimiz şenleniyor sayende. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler Can Hocam guzel yorumun icin <3:)

elinize emeginize saglık uygulamanız sahane olmus final resimleri güneş altında muhtesem cıkmıs aslında cok detaycı kişiler genelde gölge alanda veya kapalı alan içinde ışık altında cekiyor reklam yapıyor hatayı veya kusuru gizlemek için oldugunu düşünüyorum veya ben yanlışda düşünüyor olabilirim bir uygulama yapan bu forum cok iyi kişiler oldugunu gördüm @CNR Detailing @bugrahongul @Sefa46 @onurçiko benim farkettiğim kişiler
Hocam Tesekkur ederim güzel yorumunuz için Emek verilerek yapilan her is güzeldir Saydiginiz isimler gercekten Detay Konusunda ve Kisilik olarak ta Forumda en begendigim arkadaslarimizdandir.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Arkadaslar Selamlar Haftanin İlk Gününden Merhaba Malum Pandemi Kisitlamasi az da olsa kaldirildi bircogumuz işine gücüne basladi temennimiz tamamen bitmesi ve o güzel günlere ulasmak :utan:

Bugün kü uygulama yaptigim arac yine bir arkadasimin araci aslinda bu pandemi nedeniyle gecen seneden söz verdigim arkadaslarin uygulamasini yaptik :komik:

Arac cok yorgun ve bolca hologram ve çiziklerle doluydu Fabrika ayarlarina döndürmem 14 saatimi aldi.İstedigimiz sonuca ulastik ve Uygulama ve detaylar sizler le arkadaslar :mutlu:

Uygulama Malzemeleri

Dis Detay

Valet Pro Foamula 1 (Ön Yikama Sampuani)
Valet Pro Concentrated (Kova Sampuani)
Shiny Garage Dtox (Demirtozu Temizleme)
Flowey R1 (Jant Temizleme)
Shiny Garage Smooth (Kil Kaydirici)
Matcch Agresif Kil
Adam s VRT ( Plastik Aksam Yenileyici)
Carwin 1 Lastik Parlatici

İç Detay

Britemax İnterior Cleaner (İc Detay Temizlik)
Britemax İnterior Dressing (İc Detay Koruyucu)
Valet Pro Advanced İnterior Cleaner (Kumas Koltuk Temizleme)

Polisaj Aşamasi

Sonax Cutmax ( Kalin Pasta)
Scholl E2000 (İnce Pasta)
3D Aca 520 (Hologram temizleyici Final Pastasi)
Shiny Garage Glaze
Chemical Guys 50/50 Concours Carnauba Wax

İlk Olarak Öncesi Sonrasi Resimlerden baslayalim yogun Ciziklerden.

Dış Detay Uygulamasi

Ön Yikama/Jant Temizleme/Temasli Yikama

Kaporta Demirtozu Temizligi/Aracin Durulanmasi/Kil Uygulamasi ve Maskelem İslemleri

Temizlik ve Ön Hazirligimiz bittikten hemen sonra Polisaj İslemine Basliyorum.

Stanley Rotary/Yün Keçe/Sonax Cutmax

download url photo

Cutting İslemin Hemen arkasindan

Stanley Rotary/Soff Buff Ped/Scholl E2000

Polisaj İslemim Tamamlanmistir.Araci Tekrar Yikamaya ve Detaylandirmaya aliyorum.

İşlemimiz devam ediyor :mutlu:

Autocare Orbital/Hutu Ped/3D Aca 520

3D nin en cok sevdigim ürünü bu diyebilirim arkadaslar finali parlaklik gercekten cok guzel isini iyi yapiyor silmesi cok kolay.

Autocare Orbital/Hutu Finish Ped/Shiny Garage Glaze

Shiny Garage nin Glaze Uygulamasi kolay ancak silmesi zor hafif leke birakiyor Bazi yerlerde 2-3 Defa gectigim oldu Parlaklik olarak güzel Tercih edilebilir.

Yapilan İslemi Chemical Guys 50/50 Wax ile Taclandirarak Finale geciyorum.

İç Detay Uygulamam

Torpido Temizligi icin Britemax İnterior Cleaner Kullandim Torpido Bölgesinde uygulama yaptim ancak Fazla begenmedigimi soyleyebilirim hosuma gitmedi Torpidoya uyguladiktan sonra Shiny Garage nin Quik İnterior Detailer ina gectim Kapi lari diger vinil aksamlaei onunla temizledim.Koruma Olarak Britemax in İnterior Dressing ürününü kullandim Finali güzel begendim Finali Ne Parlak ne de Mat Orta Parlaklikta Gözü yormuyor :)

Dış Detay Vinil-Kaucuk ve Plastik Aksamlar icin Adam s VRT kullandim Ürün güzel begeniyorum Ped le uygulayip fazlaligini aliyorum Bezle.

Camlarin Temizligi icin AutoBrite Crystal Glass Cleaner Ürün ün kokusu guzel ancak fazla kullanmamak gerekiyor Leke yapiyor silmesi zorlasiyor saglam bir cam bez inizin olmasi gerekiyor.

Lastik ler icin cok begendim tam fiyat Performans ürünü olan Carwin 1 Lastik Parlaticiyi kullandim 1/2 Sulandirarak kullandim.İslak Gorunumu ve Parlakligini seviyorum.

Artik Finallerdeyiz :)
Elinize sağlık keyifle inceleye inceleye okuduğum bir paylaşım, en sevdigim ilgimi çeken konu da polisaj olunca algılarım açıldı daha da dikkatimi verdim.
Maşallah çok güzel iş çıkartmışsınız beyaz kendini bulmuş ellerinize sağlık

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey ellerinize saglık. ortaya karışık bu olsa gerek. zevkle okudum. sahibi arkadaşınız güzel günlerde agız tadıyla kullansın. sonuçlar çok başarılı.

iyi detaylar.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık keyifle inceleye inceleye okuduğum bir paylaşım, en sevdigim ilgimi çeken konu da polisaj olunca algılarım açıldı daha da dikkatimi verdim.
Maşallah çok güzel iş çıkartmışsınız beyaz kendini bulmuş ellerinize sağlık
Hocam güzel yorumlariniz icin tesekkur ederim moral buluyoruz :)

@Sefa46, bey ellerinize saglık. ortaya karışık bu olsa gerek. zevkle okudum. sahibi arkadaşınız güzel günlerde agız tadıyla kullansın. sonuçlar çok başarılı.

iyi detaylar.
Ege hocam Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin mutlu ettiniz :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben oturduğum yerde resimlere bakarken yoruldum, eline emeğine sağlık.
Güzel final olmuş.
AD cristal hiç sevmediğim bir ürün, bitsin diye çok uğramıştım. Kullandığım en kötü cam ürünü.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ben oturduğum yerde resimlere bakarken yoruldum, eline emeğine sağlık.
Güzel final olmuş.
AD cristal hiç sevmediğim bir ürün, bitsin diye çok uğramıştım. Kullandığım en kötü cam ürünü.
Abi Tesekkur ederim güzel yorumun icin walla AD Crystal i bende begenmedim Kokusu guzel ama islevi cok zor O yuzden Cam Konusunda Meg den Sasmam artik.