Auto Brite Supersonic Si02 Spray Seramik Kaplama İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz ?

Bugün kü Test Konuğumuz AB Supersonic ürün ü Seramik yani Si02 icerikli Boya koruyucu merak ettigim bir ürün dü ilk olarak @Celal hocamin aldigini fark ettim tam doviz firladi zam gelmeden N11 den kuponla iki adet almistim :)

Bu Ürün ün En Detayli Anlatimi Detailforum Farkiyla Sizlerle :cool:

Ürün Bilgisi

250 Ml Sprey Baslikli
Kokusu Normal Sentetik Tarz
Fiyat: 450 Tl

Bu ürün ün muadilleri Tac System Moonlight/Car Pro Lite/Gyeon Can Coat/Meguiars M21 Hybrid vb ürünler kullandiklarim bunlar oldugu icin ona kiyaslama yaparak örnek verdim.

Aracimizi Test öncesinde Divortex V6 ile yikadik ve kuruladik.

Test e Basliyoruz Motor Kaputunu M700 le geçiyoruz.

Supersonic Uygulamasi Ben Seramik Takozu ile denedim bu arac ta bir baska diger aracta spreyleyip Silme islemi yaptim.

Uygulamasi kolay bir ürün yüzeyde 1 dk dan fazla bekletince silmek cok zorlasiyor Kürlesmesi hizli.

FİNALLER

Arkadaslar Test tamamlandi ve Tam bugun 4 yarin 5'nci gün Su Testi yapip sonuclari buradan paylasacagim dayanimini takip edecegiz

Ürün ü İki Araca uyguladim birine Seramik Takozu ile digerine ise Sık Sil Şeklinde her iki aracin Test sonucunu ilerleyen gün paylasacagim.

Test sonucunda cikan parlaklik cok iyi şahane testin birebir görgü tanigi Gökhan @Stilwater abi her iki aracida gördü oda okuyunca yorum yazacaktir.

Parlaklik ve Kayganlik Tam Not aldi Su itiş gucune bakacagiz gerci benim için su itmesede olur su parlaklik gayet hosnut ediyor insani isil isil :) En kisa zaman da Guncelleme Testleri ile devam ediyoruz

İlklerin Forumu DetailForumda Tanitilmayan ürün kalmayana kadar devam bir sonraki sürpriz Testimizde görüsmek üzere Kendinize iyi bakin.

TEST YAYİNLANDİ

Kova Su Testi

Basincli Su Testi

Arkadaşlar Diger araca uyguladigim sonucuda paylasirim bu 6 gun bekleyip kürlesen ürün diger aractakini 2 gün icinde cektim onuda paylasirim aradaki farki görmüs olursunuz

Son düzenleme:

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık kesene bereket moonlight ile arasındaki farkı merak ediyorum olmadı bide yanyana bi test gelir belli mi olur alıştırdın artık bizi :)) 2. Bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz:)

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracın canlı halini hem öncesi hem sonrası görmek kısmet oldu bana. Gerçekten ürün mükemmel Tekrardan eline sağlık.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Eline Koluna sağlık zamdan önce alman ve ürünün güzel çıkması harika

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
ürün işini yapmış ab gercekten bir çok ürünü şaşırtıyor eline koluna sağlık knka anlatım ve açıklamaların şahane resmen uygulamayı biz yapıyoruz gibi :sırıtan1:

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık üstad kesene bereket:)
Kaput diye uçaktan çektiğin fotoğrafları atma ama birdaha :smilex::smilex:

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Ellerine sağlık sefa hocam.
Gökyüzünde ki bulutlar kaportaya inmiş :). Parlaklık çok iyi gözüküyor.
Su itiş testini de merakla bekliyoruz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Sefa hocam. Sürekli bakıp da almadığım bir üründü. Şimdi senin testinden sonra bir keşke dedim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık hocam:) Parlaklık hakkaten efsane, 4-5 gün geçti demişsiniz toz toplama durumunu ve biraz da pahalı bir ürün olduğu için dayanımı güncellerseniz çok makbule geçer:gulumsemex: 3ay+ dayanırsa seramik kaplı aracı olanlar için çok iyi bir destek ürünü olur bence. Zaten sio2 li ürünler daha çok altta seramik varsa iyi tutunuyor

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Eline sağlık @Sefa46 ,parlaklığı şaşırtmadı beni,toz toplama olayını sende gözlemlersen sevinirim.dayanımı 5_6 yıkama(ancakkk kardeşim kendi yıkamıyor dışarıda yıkatıyor)..bakalım senin gözlemlerin nasıl olacak..tekrar eline sağlık,kesene bereket

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık kesene bereket moonlight ile arasındaki farkı merak ediyorum olmadı bide yanyana bi test gelir belli mi olur alıştırdın artık bizi :)) 2. Bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz:)
Aracın canlı halini hem öncesi hem sonrası görmek kısmet oldu bana. Gerçekten ürün mükemmel Tekrardan eline sağlık.
Eline Koluna sağlık zamdan önce alman ve ürünün güzel çıkması harika
ürün işini yapmış ab gercekten bir çok ürünü şaşırtıyor eline koluna sağlık knka anlatım ve açıklamaların şahane resmen uygulamayı biz yapıyoruz gibi :sırıtan1:
Eline sağlık üstad kesene bereket:)
Kaput diye uçaktan çektiğin fotoğrafları atma ama birdaha :smilex::smilex:
Ellerine sağlık sefa hocam.
Gökyüzünde ki bulutlar kaportaya inmiş :). Parlaklık çok iyi gözüküyor.
Su itiş testini de merakla bekliyoruz.
İnceleme için teşekkürler parlaklık muhteşem görünüyor
@Sefa46 Kesene bereket, su testini bekliyoruz efem :)
Ellerinize sağlık. Parlaklık ve yansımalar çok güzel görünüyor. :)
Eline sağlık. Testleri merak bekliyorum.
Eline sağlık hocam harika görünüyor. Parlaklık olağanüstü görünüyor. Dayanım da iyi olursa süper olur.

Yakında katı wax ları sadece biz dinazorlar kullanıyor olacağız sanırım.
Elinize sağlık hocam:) Parlaklık hakkaten efsane, 4-5 gün geçti demişsiniz toz toplama durumunu ve biraz da pahalı bir ürün olduğu için dayanımı güncellerseniz çok makbule geçer:gulumsemex: 3ay+ dayanırsa seramik kaplı aracı olanlar için çok iyi bir destek ürünü olur bence. Zaten sio2 li ürünler daha çok altta seramik varsa iyi tutunuyor
Eline sağlık @Sefa46 ,parlaklığı şaşırtmadı beni,toz toplama olayını sende gözlemlersen sevinirim.dayanımı 5_6 yıkama(ancakkk kardeşim kendi yıkamıyor dışarıda yıkatıyor)..bakalım senin gözlemlerin nasıl olacak..tekrar eline sağlık,kesene bereket

Herkez e Tesekkur ederim Guzel yorumlarinizdan dolayi güncellemeyi bugun yaptim birazdan paylasirim arkadaşlar sonuclar guzel tatminkar Toz Toplama olayina gelirsek yani tam gozlemleme sansim olmadi ama bulundugunuz bolgenin durumuna bagli esasen toz cekme olayi suan dada Ankara da hava yagmurlu zaten guncellemelerle devam ederiz.
@Celal hocam araç disarda yikaniyorsa 2 yikama anca dayanir çunku ne kullanildigini %90 tahmin edilen köpük ü artik demeye gerek yok ve firca,süngerle yikaniyorsa zaten hic dayanmaz.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Herkez e Tesekkur ederim Guzel yorumlarinizdan dolayi güncellemeyi bugun yaptim birazdan paylasirim arkadaşlar sonuclar guzel tatminkar Toz Toplama olayina gelirsek yani tam gozlemleme sansim olmadi ama bulundugunuz bolgenin durumuna bagli esasen toz cekme olayi suan dada Ankara da hava yagmurlu zaten guncellemelerle devam ederiz.
@Celal hocam araç disarda yikaniyorsa 2 yikama anca dayanir çunku ne kullanildigini %90 tahmin edilen köpük ü artik demeye gerek yok ve firca,süngerle yikaniyorsa zaten hic dayanmaz.
Fırça yok ,kardeşime verdiğim eldiven var onu veriyor araç yıkanırken ama köpük neydüğü belirsiz zaten..