Auto Brite Tyre Gloss

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Uyguladığımda fotoğraf çekme şansım olmadı genelde akşam vakitlerinde araç yıkadığım için ışık yetersiz oluyor , bir sonraki araç yıkamada sürdükten sonraki halini de çekip güncelleme yaparım düzgün ışıklı bir ortamda :)

Ürünü 10 gün önce . 2 kat şeklinde uyguladım. Tek kat uyguladığımdaki parlaklığı benim için yeterli olmuyor.

Yaklaşık 1500km yol sonrası son durum bu şekilde. Yağmura vs maruz kalmadı ve su iticiliğini henüz kaybetmedi.

Ön Lastik

Arka Lastik

Ürün

Sonuç : Son gelen zamlardan sonra ne kadar fp bir ürün tartışılır ama şişesi kaliteli hissettiriyor :terlisırıtan:

Son düzenleme:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konu için teşekkürler,fiyatı zamanında çok uygundu şuan biraz fp bir ürün değil:) ama parlaklığı :kalplix:

Konu dışı olacak ama lastiklerden memnun musunuz tavsiye eder misiniz?

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Konu için teşekkürler,fiyatı zamanında çok uygundu şuan biraz fp bir ürün değil:) ama parlaklığı :kalplix:

Konu dışı olacak ama lastiklerden memnun musunuz tavsiye eder misiniz?
Ben memnunum hocam yazlık kışlık hankook kullanıyorum. Kışlıkta da w452 modeli var karları kürüyerek gidiyoruz sorun olmuyor.
Bu üstündekiler araç alındığında üzerinde gelen spor seri şimdiye kadar hiç saçmalamadı umarım böyle gider ıslak kuru farketmıyor .:)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline Saglik Hocam AD nin bu ürün ü de basarili Fiyat olarak ta Rakipleri ile ortalama ayni fiyatlarda tercih edilebilir :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Magic dressing'in zamlarından dolayı yenisini almaktan vazgeçtim ancak yerine de uygun fiyatlı ürün bulamadım.
Fiyatına bakmazsak, dayanımız güzel görünüyor olabilir sanki. :dusunx: Elinize sağlık. Yeni uygulanmış fotoğraflarını merakla bekliyorum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık, bu ürünü geçen sene satın aldım, halen sıra gelmedi kullanmaya :( Dayanımı ve görüntüsü güzelmiş :) Bir açılış yapayım artık ya da önce eski soft99'u bitireyim. :)

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Bende ürünü süngere sıkıp öyle sürüyorum diğer türlü jantlara bulaşınca tekrar silmek sıkıntı:)

Bu arada yorumlar için herkese teşekkürler.

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Kim ne derse desin 3d magic dress dışı yalan bana göre. ha param ona yetmiyor o da doğru; bu sebeple carpro perl 1 kısım perl 5 kısım su (1:5) kullanıyorum. magic dressi aratmıyor... elimde az bişi magic dress var işte düğüne müğüne giderken sıkıyoz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Çekimleriniz çok güzel hocam elinize sağlık :)

Kim ne derse desin 3d magic dress dışı yalan bana göre. ha param ona yetmiyor o da doğru; bu sebeple carpro perl 1 kısım perl 5 kısım su (1:5) kullanıyorum. magic dressi aratmıyor... elimde az bişi magic dress var işte düğüne müğüne giderken sıkıyoz :)
k2 sigma, meg all season dressing, sonax jel-endurance karışımı veya mat seçenek sonax jel-bsd karışımı gibi hem perlden hem diğerinden daha kaliteli seçenekler var. Bu ürünün popüler olmasının sebebi zamanında çok ucuz olmasıydı. Aynı koch pw gibi..

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

k2 sigma, meg all season dressing, sonax jel-endurance karışımı veya mat seçenek sonax jel-bsd karışımı gibi hem perlden hem diğerinden daha kaliteli seçenekler var. Bu ürünün popüler olmasının sebebi zamanında çok ucuz olmasıydı. Aynı koch pw gibi..
Kesinlikle katılıyorum, benim de yerine alternatif arayışım hala sürüyor. İnatla değişik satış politikaları izleyen firmalardan mecbur kalmadıkça ürün almıyorum.
Geçenlerde yine Magic Dressing konusu geçmişti hatta.
30/04/2019 tarihinde 151 TL'ye Temizlik Madeninden galon olarak almışım, hadi ben ucuz aldım 200 lira olsun. O tarihte dolar kuru 5,95 yani ürün 33,65 dolar günümüz kuruyla 552 TL yapıyor, ki benim aldığım fiyatı baz alırsak 25,37 dolar oda günümüz kuruna göre 416 TL yapıyor. Ürün kur ve ABD enflasyonu vs. neye göre hesaplanırsa hesaplansın gereğinden fazla pahalı. Eskisi gibi dolar bazındaki fiyatlarında bile olsa alınır ancak şuan ki fiyatlarda ben ürünün aşırı hastası olmama rağmen almam.
Ürün tutulunca kafasına göre zam yapan firmaları kesinlikle anlamıyorum ucuz diye alıyoruz zaten pahalansa muadil ürünlerle rakip oluyor neden alalım ki ?

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa

sonax jelleri kullandım ilk yağmurdan sonra kalıcılığı kalmıyor, bu üründe en az 3 yağmura dayanıyor.