Auto Finesse Citrus Power Denemesi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ürün 1 lt. lik kullanıma hazır şişelerden.Videoda göreceğiniz üzere arabanın üstünde bir gün önceden yağan yağmur neticesinde oluşan hafif çamur lekeleri var.Bu bir ön yıkama ürünü olduğunda kuru araca sıkıp yaklaşık 3-5 dk bekleyerek uygulanıyor.
Netice olarak ürün görevini başarıyla yerine getiriyor.Fakat f/p ilişkisine bakarsak ürün çok bereketsiz.Çıkaracağı araç sayısı en fazla 3 olur ki rakipleri vp veya autobrite gibi markaların pre wash ürünlerinin çok gerisinde kalıyor.Sadece maliyet olarak değil performans olarakta bana sorarsanız.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Auto Finesse markasınız böyle bereketsiz ve etkisiz bir ürün yapması açıkçası beni şaşırttı. Spritz ve iron out isimli ürünlerinden çok memnundum çünkü. Gerçeği valep pro ve autobride direct gibi çok güçlü rakipleri var bu kulvarda.
İnceleme için ayrıca teşekkürler.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
_CaN_' Alıntı:
Auto Finesse markasınız böyle bereketsiz ve etkisiz bir ürün yapması açıkçası beni şaşırttı. Spritz ve iron out isimli ürünlerinden çok memnundum çünkü. Gerçeği valep pro ve autobride direct gibi çok güçlü rakipleri var bu kulvarda.
İnceleme için ayrıca teşekkürler.
Bana göre Iron Out ta diğer rakiplerinin gerisinde.