Auto Finesse Finale

RecepGürışık

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
 Merhabalar, yıkama sonrası aracın üzerinde kalan su lekeleri ve koruma ürününü desteklemek için kullandığım finale fiyatını hakeden bir kaç üründen sadece biri.

Auto Finesse Finale Detailer Spray Quick Detailer

Auto Finesse yıkama sonrası ve kurulama işlemleri sonrasında kullanılabileceğiniz en doğru ürünlerden biridir. Finale yıkama sonrası oluşan su izlerini, iyi durulanmama sebebiyle oluşmuş şampuan lekelerini ve çevresel sebeplerden oluşan lekeleri kolayca çıkartarak size boyalı yüzeydeki kusursuz görünüm için yardımcı olur. Bileşenlerinin içerdiği carnauba wax sayesinde oldukça derin , parlak ve kaygan bir tabaka oluşturur. Düzenli kullanımla koruyucu tabakayı yüzeye adapte ederek hem kirlenmeyi geciktirebilir hem de derin parlaklığı daha uzun süre koruyabilirsiniz.

Kullanımı :
- Çok kirli olmayan boyalı yüzeyi hızla ve güvenli temizleyebilen bu ürünü yüzeye spreyleyip temiz ve kuru mikrofiber bez ile silebilirsiniz.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kesinlikle auto finesse nin en beğendiğim ürünlerinden biri. Aracı yikadıktan sonra rahat ıslak kendi sıkıpta kullanılabilir, bu da çok pratik bir kullanım sunuyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bende ıslak araca sıkıp kurulama yapıyorum başarılı bi ürün

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

polbaris

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Finale favori ürünlerimden bir tanesi parlaklığını çok seviyorum fakat son zamanlar da sonax bsd ile 50/50 oranında karıştırıp uyguluyorum.Su iticiliği daha da arttı

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Ben bu urunu temiz kuru aracima uyguladim . Silme bezi olarak wax bezi kullandim ve zor kuruladim. Belki fazla urun spreylemis olabilirim o yuzden olabilir. Islak araca nasil uygulanir bilmiyorim koch chemie pw gibimi ? Ayrica berbat bir kokusu var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ben bu urunu temiz kuru aracima uyguladim . Silme bezi olarak wax bezi kullandim ve zor kuruladim. Belki fazla urun spreylemis olabilirim o yuzden olabilir. Islak araca nasil uygulanir bilmiyorim koch chemie pw gibimi ? Ayrica berbat bir kokusu var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wax silme bezi ile uygulamak zor oluyor. Bez panele yapışıyor sürekli. Onun yerine normal bir mikrofiber bez ile uygulayıp son aşamada buff etmek için wax bezi kullanabilirsiniz.

Islak uygulamada pw gibi bir daha durulama yapmıyorsunuz. Islak panele sıktıktan sonra kurulama havlusuyla kuruluyorsunuz. Ben sonrasında bir kez de wax silme bezi ile geçiyorum.

brkucr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
merhaba arkadaşlar auto finesse finale uygulamasını nasıl yapmamız gerek suyla karıştırıp sıkıp bekleyip yıkamak mı yoksa kuruladıktan sonra sıkmak mı ?

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
merhaba arkadaşlar auto finesse finale uygulamasını nasıl yapmamız gerek suyla karıştırıp sıkıp bekleyip yıkamak mı yoksa kuruladıktan sonra sıkmak mı ?
oldukça eski bir konuyu bulmuşsunuz aslında,
aracınızı yıkadıktan sonra kurulamadan ıslak yüzeye sıkıp önce mikrofiber bezle silip sonra kurulama beziyle silebilirsiniz,
yada aracı yıkayıp kuruladıktan sonra kuru yüzeye (sıcak olmamalı) sıkıp mikro fiber bezle silip sonrasında wax bezi ile parlata bilirsiniz.