Auto Finesse Glisten Spray Wax - Islak Yüzeye Uygulama

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elimdeki ürün birkaç senedir kullandığım bir ürün. Bu ürün için çoğu web sayfasında carnauba içerir yazıyor amma velakin kendisi polimer bazlı bir ürün(müş) Nereden bunu biliyorsun derseniz, vaktiyle auto finesse web sayfasında (sayfalarını yenilediler) faq yani sıkça sorulan sorular kısmında ürün için polimer bazlı olduğunu belirtmişler. Ayrıca, kurulamaya yardımcı olmak adına da ıslak yüzeye de uygulanabildiğini de belirtmişler.
Islak yüzeye uygulama şekli şöyle, ıslak yüzeye sıkıp birkaç saniye bekledikten sonra (yüzeyde aktif hale geldiğini gördüğünüzde) su tutmanız yeterli oluyor. Eğer, ıslak yüzeye sıkıp silmeye kalkışırsanız vay halinize derim. O gün bitmez, çekilir gibi uygulama olmaz. İş işten çıkar işkenceye döner o kadar diyeyim.
Firmanın bu ürün için herhangi bir vaadi bulunmuyor ama birkaç web sitesinde (tabiki yabancı web siteleri) en fazla 4 hafta etkisi devam eder diye belirtmişler. Koruma etkisi oldukça kısa süren bir ürün. Ben hiçbir şekilde 2 haftayı geçemedim.

Bu arada, elinde bu ambalajda olan versiyon olanlar ürünü boyasız dış plastiklerde, camda, farda, kromda, jantta, mat yüzeyde (mat yüzeyli bir boyada demedim, adamların yalancısıyım) ve folyo ve ppf kaplamada kullanabilirsiniz. (folyolu otomobil olmadığı için deneme şansım olmadı, yine adamların yalancısıyım diyeyim :) )

Islak yüzeye uygulama videosunu sakince ve yavaşça aşağıya bırakıyorum izlerseniz sevinirim, yok izlemezseniz de canınız sağolsun.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bu Autofinesse markasına karşı saçma bir sempatim var :saskin: AF fetişisti filan olabilir miyim acaba :) inceleme için teşekkürler Hakan abi.:tesekkurr:

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Su itişi çok fantastik durmuyor gibi. Parlaklık nasıl oluyor uygulama sonrası ? Af deyince hep bir premium ürün alışkanlığım var benim de. Elinize sağlık bu arada :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Su itişi çok fantastik durmuyor gibi. Parlaklık nasıl oluyor uygulama sonrası ? Af deyince hep bir premium ürün alışkanlığım var benim de. Elinize sağlık bu arada :)
Parlaklık vermiyor desem yeridir. Zaten o nedenle de mat yüzeylerde kullanılabiliyor. Islak yüzeye uygulandığında su iticilik malesef böyle oluyor :(

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu Autofinesse markasına karşı saçma bir sempatim var :saskin: AF fetişisti filan olabilir miyim acaba :) inceleme için teşekkürler Hakan abi.:tesekkurr:
Benimde Soft99'a bir sempatim var ama bu kadar sempatiye rağmen onlarda bir türlü bana maaş bağlamadılar :D :D Maaşlı çalışanları olsam o kadar sevmezdim herhalde :D

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık Hakan abi,markaya karşı çok bir beklentim yok yine rakipleri gerisinde gibi :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık, bu ürünle ilgili benim bir hikayem var, maalesef biraz kötü sonuçlandı:)

Hobiye yeni başladığım dönemlerde şuan aktif olmayan bir firmadan ilk defa af stripz sipariş vermiştim.

Saolsunlar glisten ürününü göndermişler, ürün geldi ben nasıl bir heyecanla iç temizlik için garajın yolunu tuttum. Güzelce tüm plastikleri temizledim üzerine koruma olarak stripz uygulayacağım derken, kargo paketini aç gelen ürün stripz mi ne bakmadan bir güzel kapılara vs uyguladım. Dashboard a uygulayacakken glisten yazısı gözüme ilişti şoke oldum.

Napacağım felan derken gönderici firmayı aradım, glisteni gönderdim stripz geldi bir miktarda cebelleştim firmayla ama değiştirdiler kendi hataları birde üstüne kapılara uygulamış oldun tabi.

Allahtan sonradan bir problem çıkmadı, sonrasında uygun ürünlerle temizledim korumaya aldım tabi ama iş işten geçmişti.

O gün bu gündür aldığım ürünlerin üzerini okurum, bir yerdede bir nusibet bin nasihatten iyidir sözü benim için gerçek oldu.

Glisten güvenli bir üründür, üstüne üstlük iç plastik aksam korumada bile kullanabilirsiniz desemde inanmayın sakın ha:)